Film & Serie Top 6: september 2023

Volop genieten van de zon en films of series kijken, is niet altijd iets wat heel goed samen gaat. Dus gelukkig gaan we nu het najaar in en verhoogt de kans op een avond binnenshuis, gezellig met zijn allen op de bank onder een dekentje. Wil je liever een regenachtige middag of avond in de bioscoop doorbrengen? Geen probleem! In onderstaande lijst hebben we voor beide gelegenheden de tips van dit moment.

Red, White & Royal Blue (Amazon Prime)

De zoon van de Amerikaanse president en de prins van Groot-Brittannië kunnen het niet met elkaar vinden. Om politieke redenen wordt hun gevraagd om voor het oog van de buitenwereld te strijdbijl te begraven. Het verandert de manier waarop ze naar elkaar kijken en zorgt voor een heel ander spanningsveld.

 

 


Good Omens 2 (Amazon Prime)

In Good Omens 2 gaan we terug in de tijd naar voor seizoen 1 en zien we het ontstaan van Crowley and Aziraphale's vriendschap. Terwijl ze natuurlijk ook een Bijbelse ramp moeten tegenhouden.

 


Blue Beetle (Bioscoop)

Jaime Reyes keert terug naar huis na zijn afstuderen en komt zo in contact met een opgegraven Scarabee. Deze besluit om een symbiose aan te gaan met Jaime en te gebruiken als gastheer. Jaime transformeert tot de Blue Beetle en krijgt een exoskelet en een heel palet aan buitengewone krachten. 

 

 

 


You are so not invited to my Bat Mitzvah (Netflix)

Stacey Friedman kijkt er naar uit om haar Bat Mitzvah te vieren, maar het gaat allemaal niet zo soepel als ze had verwacht. 

 

 

 

 


Harlan Coben's Shelter (Amazon Prime)

Mickey Bolitar begint een nieuw leven in New Jersey na de dood van zijn vader. Wanneer er weer een student verdwijnt in de regio, komt Mickey in een web vol geheimen terecht. Met de hulp van twee nieuwe vrienden, kan hij er misschien achter komen waarom de studenten verdwijnen.

 

 

 

 


Doggy Style (Bioscoop)

Wat als je een hond bent en het blijkt dat je baasje een enorme schoft is? Dan is het tijd voor de honden om wraak te nemen, doggy style.

 

Nieuwste artikelen

  • Schrikkeldag - Inge Spaan

  • Dwaalspoor - Colin Dexter

  • De terugkeer van Rachel Price - Holly Jackson

  • Het hart van een giraf is ongelooflijk groot - Sofia en Amanda Chanfreau

  • Al het blauw van de hemel - Mélissa Da Costa

Gerelateerde artikelen

  • Love you, mam

  • De waanzinnige boomhut van 143 verdiepingen - Andy Griffiths & Terry Denton

  • Kick-off: Leesclub leest Saladedagen

Zoek in artikelen