Film & Serie top 6: mei 2024

Er zijn weer veel leuke films en series verschenen de afgelopen tijd, of komen deze maand uit. Zo komt er het derde seizoen van Bridgerton en Baby Reindeer op Netflix. En kan je The Fall Guy en Civil War in de bioscoop zien. Ga je voor romantiek, documentaire of komedie? We hebben weer een film & serie top 6 mei 2024 voor jullie kunnen maken. Welke ga jij kijken?


Bridgerton seizoen 3 (Netflix)

Het derde seizoen van Bridgerton verschijnt in twee delen. Vanaf 16 mei kunnen we genieten van de eerste vier afleveringen en vanaf 13 juni staan de andere vier afleveringen op Netflix. De verwachtingen zijn weer hooggespannen zoals we van de andere twee seizoenen gezien hebben. Wederom een seizoen met veel liefdes en intriges. Dit seizoen met name tussen Penelope en Colin.


Baby Reindeer (Netflix)

Een waargebeurd verhaal over een komediant die uit medelijden met een kwetsbare vrouw flirt. De vrouw raakt helemaal geobsedeerd door hem en stalkt hem. Een heftige documentaire waarin het leven met een stalker prachtig gefilmd is. De serie laat een diepe indruk achter bij de kijkers. Hoeveel impact kan een opmerking of een flirt hebben op de rest van je leven?


The Fall Guy (Bioscoop)

Een komische actiefilm gebaseerd op de gelijknamige televisieserie. Colt is na een ongeluk bijna zijn werk kwijt geraakt. Gelukkig raakt hij herstellende van het ongeluk en wordt hij in dienst genomen om een vermiste actrice te zoeken. Ondertussen probeert hij ook nog zijn grote liefde terug te winnen. 


The Color Purple (HBO Max)

Een Amerikaanse muziekfilm over het leven van de Afro-Amerikaanse Celie die geconfronteerd wordt met allerlei uitdagingen in het leven. Een prachtige roman over drie strijdlustige vrouwen die voor hun rechten moet vechten. 


Civil war (Bioscoop)

Een spannende science fiction film over een burgeroorlog in de Verenigde Staten. De journalisten worden gevolgd in deze strijd terwijl ze in het leger deelnemen. Het is een race tegen de klok om te voorkomen dat het Witte Huis bestormd wordt.


My Big Fat Greek Wedding 3 (Skyshowtime)

Nadat de vader van Toula is overleden, gaat ze op reis naar Griekenland. Hij had als laatste wens dat zij naar zijn geboorteland af ging reizen om achtergebleven familie te bezoeken. Naast familileden ontmoet ze ook enkele jeugdvrienden van haar vader. Het wordt een reis om nooit meer te vergeten. 

Nieuwste artikelen

  • Bloedwraak - Marcella Kleine

  • Recensie: Lotgenoten - Sabrine Ingabire

  • Twisted Lies - Ana Huang

  • Koude harten - Gunnar Staalesen

  • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag boeken top 6

  • Fictie top 6: februari 2024

  • Young adult top 6: februari 2024

  • De winnaar van de 'Chicklit.nl Feelgood boek van het jaar 2023' verkiezing

  • Film & Serie top 6: februari 2024

Zoek in artikelen