Film & Serie top 6: juni 2024

Wat zijn er weer veel films en series uitgebracht de afgelopen tijd. Dit keer zijn er ook best veel films en series gebaseerd op boeken. Het is altijd erg leuk om te zien of het verhaal op het doek net zo mooi is als in het boek. Ze staan niet voor niets in onze film & serie top 6 juni 2024. We hebben weer een aantal mooie tips voor jullie op een rij. In elk genre is er wel wat terug te vinden, dus voor ieder wat wils. 


Furiosa (Bioscoop)

Miller gaat na dertig jaar weer terug naar zijn eigen gecreëerde wereld. Een spannende actiefilm waarin Furiosa in handen komt van een motorbende. Zij zal in de woestijn allerlei beproevingen moeten doen om terug te kunnen keren naar huis. Zal zij een manier vinden om te kunnen ontsnappen aan deze bendeleden?


Geek Girl (Netflix)

Een serie over Harriet, een onhandige tiener, die wordt gescout door een Londens modellenbureau. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Holly Smale (2013). Een avontuur waarin ze zichzelf beter leert kennen.

 


The Idea of you (Prime Video)

Ook deze film is gebaseerd op een roman. Dit keer de gelijknamige roman van Robinne Lee. Een romantisch verhaal tussen een alleenstaande moeder en een zanger. Solène is een gescheiden moeder en wordt bijna veertig jaar en besluit om lekker alleen te gaan kamperen als haar ex-man met hun dochter op vakantie gaat. Wanneer haar ex-man plotseling opgeroepen wordt voor het werk, gaat Solène met haar dochter en haar vriendinnen naar een festival. Daar ontmoet ze de zanger Hayes. 


Atlas (Netflix)

Een science fiction film met Jennifer Lopez in de hoofdrol. Wanneer ze een robot moet vangen kan dit alleen met kunstmatige intelligentie. Ondanks dat ze hier een hekel aan heeft, besluit ze toch om dit toe te passen. De reden hiervoor is dat dit waarschijnlijk de enige manier is om de toekomst van de mensheid te redden. 


Dune Part Two (HBO)

Het tweede deel van deze serie gaat over de avontuurlijke reis van Paul Atreides. Wanneer hij moet kiezen tussen de liefde van zijn leven of de toekomst van het universum, weet hij niet wat hij moet doen. Hij wil wraak nemen op de mensen die zijn familie hebben vernietigd. Een spannende science fiction film waar we naar uit keken na deel één.


Maxton Hall (Prime Video)

Deze zesdelige Duitstalige serie van Prime gaat over de studente Ruby die onbewust getuige is van een geheim in Maxton Hall. Maxton Hall is een dure privéschool in Engeland. De rijke James probeert haar het zwijgen op te leggen. Maar dan bloeit er iets moois tussen hen. Ook deze serie is gebaseerd op het gelijknamige boek. 

Nieuwste artikelen

  • Schrikkeldag - Inge Spaan

  • Dwaalspoor - Colin Dexter

  • De terugkeer van Rachel Price - Holly Jackson

  • Het hart van een giraf is ongelooflijk groot - Sofia en Amanda Chanfreau

  • Al het blauw van de hemel - Mélissa Da Costa

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag boeken top 6

  • Fictie top 6: februari 2024

  • Young adult top 6: februari 2024

  • De winnaar van de 'Chicklit.nl Feelgood boek van het jaar 2023' verkiezing

  • Film & Serie top 6: februari 2024

Zoek in artikelen