Film & Serie top 6: juli 2024

In onze film & serie top 6: juli 2024 staan weer verrassende films. We hebben alle nieuwe films op de streamingssites bekeken en hebben daarvan een mooie top 6 gemaakt. Bekende acteurs zoals Eddie Murphy en Nicole Kidman kunnen dan ook niet ontbreken. We hebben geprobeerd om uit alle genres wat films en series te kiezen, maar we konden niet om zoveel comedy en romantiek heen. Gegarandeerd avonden vermaak met deze films! 


 

A Family Affair (Netflix)

Een comedy film met Nicole Kidman. Een leuke film waarin een verrassende liefde voor veel ellende zorgt. Zara werkt als assistente en komt erachter dat haar baas verliefd is op haar moeder. Je kunt je voorstellen dat zij hier niet blij mee is. Dit zorgt voor hilarische momenten. 

 


My Lady Jane (Amazon Prime) 

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Cynthia Hand. In Nederland is dat boek vertaald naar Lang leve Jane. Lees hier onze recensie van Lang leve Jane.  In de zestiende eeuw wordt Jane uitgehuwelijkt met Lord Guildford Dudley. Wanneer ze in aanmerking komt voor de troon, wordt het land geteisterd door mensen die dierlijke vormen aan kunnen nemen. Als er dan ook nog een complot is om haar neef te vermoorden, gaat ze de strijd aan. 


Inside Out 2 (Bioscoop)

De stemmetjes in Rileys hoofd kennen haar door en door, maar volgende zomer verandert alles als Disney en Pixars Inside Out 2 een nieuwe emotie introduceert: Angst.


Beverly Hills Cop: Axel F (Netflix)

Een film met Eddie Murphy in de hoofdrol. Dit zorgt vaak voor een lachwekkende film. Ook in deze film heeft hij een grappige rol. Als zijn dochter bedreigd wordt, keert hij terug naar Beverly Hills en zoekt hierbij zijn oude vrienden op om hem te helpen deze zaak op te lossen. 


Despicable Me 4 (Bioscoop)

In de eerste Despicable Me-film in zeven jaar keert Gru, 's werelds favoriete superschurk die veranderde in een agent van de Anti-Villain League, terug voor een spannend, gedurfd nieuw tijdperk van Minions-ellende. Alles verandert wanneer Gru, Lucy en hun meisjes -Margo, Edith en Agnes een nieuw lid verwelkomen in de Gru-familie, Gru Jr., die zijn vader wil kwellen. Gru krijgt te maken met een nieuwe nemesis in Maxime Le Mal en zijn femme fatale vriendin Valentina, en de familie wordt gedwongen om op de vlucht te slaan.


Mean Girls 2024 (Skyshowtime)

De populaire meidengroep The plastics van de middelbare school wordt aangevuld met de nieuwe studente Cady Heron. Ze wordt daardoor erg populair en is geliefd bij de andere meiden van de groep. Wanneer ze valt voor de ex-vriend van één van de groepsleden, nemen ze haar dit niet in dank af. Een hilarische film.

 

Nieuwste artikelen

  • Ollie de Viking - Adam Stower

  • Hart te huur – Diverse auteurs

  • Het Park – Magnus Weightman

  • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

  • Sensation Island - Thysia Huisman

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag boeken top 6

  • Fictie top 6: februari 2024

  • Young adult top 6: april 2024

  • Young adult top 6: februari 2024

  • Film & Serie top 6: april 2024

Zoek in artikelen