• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Sterrenhemel RECENSIE

Colleen Hoover is in Amerika een geliefde new adult schrijfster. Sterrenhemel is het eerste boek wat ik van haar gelezen heb en ik ben onder de indruk!

Sterrenhemel vertelt het verhaal van Sky. Sky is een outsider. Ze is heel anders dan haar klasgenoten en hoort er niet bij. Sky heeft weinig vrienden. Relaties heeft ze wel gehad, maar ze is nog nooit verliefd geweest. Dat veranderd wanneer ze Dean Holder in de supermarkt ontmoet. Ze is op slag verliefd op hem, al kan ze de gevoelens die hij bij haar losmaakt eerst niet helemaal plaatsen, ze heeft immers nog nooit eerder vlinders gevoeld. Aan de manier hoe Holder op Sky reageert is te zien dat zij ook bij hem heftige gevoelens losmaakt.

Het klinkt nu alsof dit boek een typisch liefdesverhaal bevat, maar dat is niet zo. Sterrenhemel is veel meer dan een gewoon liefdesverhaal. Holder draagt namelijk een geheim met zich mee. Als Sky achter dit geheim komt, zal dit haar wereld op zijn kop zetten. 

Sterrenhemel is een prachtig boek. In het begin vond ik Holder eigenlijk gewoon een engerd, maar later werd hij steeds leuker. Een heerlijk wegzwijmelboek met een hele serieuze ondertoon. Zal de prille liefde tussen Sky en Holder de verschrikkelijke geheimen overwinnen? 

Sterrenhemel

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (34 stemmen)
 • Omschrijving:

  Sky weet een paar dingen heel zeker: ze huilt nooit, de echte wereld bestaat niet uit happy endings en halsoverkop verliefd worden is niet aan haar besteed. Al deze zekerheden gaan overboord zodra Syd Dean Holder ontmoet tijdens het hardlopen. Sky probeert hem op afstand te houden, want ze wil niet dat haar leven overhoopgehaald wordt. Maar Sky en Dean treffen elkaar telkens weer tijdens het hardlopen; Dean is vasthoudend en maakt honderdduizend gevoelens in haar los. Moet ze haar levensregels herschrijven?

Meer info