• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Over de schreef RECENSIE

 Stevie Mazzetti is een rechercheur die een aantal jaar geleden haar man en zoontje verloor tijdens een roofoverval. Sindsdien heeft ze zich gestort op haar werk en op de zorg voor haar dochtertje Cordelia. Toen bleek dat haar partner een corrupte agent was die haar leven en dat van haar dochtertje bedreigde, dook privédetective Clay Maynard opnieuw op in haar leven. Hij heeft Stevie meermaals de liefde verklaard en zij heeft hem tot nu toe steeds afgewezen.

Door haar gewroet in oude zaken van haar partner is Stevie een gewild doelwit geworden. Er loopt iemand rond die haar wel heel graag dood wil hebben en Clay zet alles op alles om Stevie en haar dochtertje te beschermen, en om Stevies hart te winnen. Maar daarvoor moet ze wel uit handen blijven van een moordenaar die niets te verliezen heeft....

Ik was niet bekend met boeken van Karen Rose, wat me het voordeel gaf van oordeelvrij lezen. Het verhaal begint meteen al spannend en de dat blijft gedurende het hele verhaal zo. Karen Rose schrijft erg prettig en voor je het weet heb je het boek uit. Niet alleen zet ze een spannend verhaal neer, ze heeft er drie verhaallijnen in verwerkt en ze komen alle drie netjes bij elkaar. Die drie verhaallijnen lezen prettig en zorgen voor meer informatie, het geeft net dat beetje extra zonder dat het vervelend is. Dat ze dan ook nog eens een portie romantiek in het verhaal weet te verwerken is het puntje op de i. Toch had ik vanaf de eerste bladzijde het idee dat het boek in een soort serie thuishoort, waardoor sommige stukken misschien wat snel gaan. Ondanks dat gevoel leest het boek als een trein en is het wat mij betreft een absolute aanrader!

Over de schreef

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (16 stemmen)
 • Omschrijving:

  Hij slaat toe, nietsontziend en angstaanjagend
   
  Rechercheur Stevie Mazzetti heeft al zoveel tegenslag gehad, dat wens je niemand toe. Maar ze is een vechter met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Als ze erachter komt dat een oud-collega zich in de nesten heeft gewerkt, wil ze de waarheid boven tafel krijgen.
  Haar vriend Clay is als voormalig marinier gewend om overal gevaar te zien. Wanneer Stevie in deze zaak te maken krijgt met een psychopaat, doet hij alles om haar te beschermen, maar dan moet zij wel uit handen zien te blijven van een moordenaar die niets te verliezen heeft...

Meer info