• mijn waardering

Een heerlijk spannend boek RECENSIE

Met haar nieuwste boek: Over de schreef is Karen Rose weer op dreef als een auteur die weer hoe je de lezer geboeid wilt houden. Met ieder boek lijkt het wel of ze beter wordt.

Dit boek gaat over rechercheur Stevie Mazzetti die na het verraad van haar partner probeert haar leven weer op orde te krijgen. Als ze constant in gevaar is doordat ze niet wil opgeven de zaken van haar partner te doorgronden, schiet detective Clay Maynard, die we kennen uit een vorig boek, haar te hulp. Hoewel Stevie besloten heeft Clay uit haar leven te bannen, accepteert ze zijn hulp en proberen ze samen uit te vinden wie haar wil vermoorden. Het verhaal komt dan goed op gang waarin verscheidene personages aan het woord komen, waardoor je als lezer geboeid blijft. De karakters zijn heel goed neergezet, hun gevoelens en daden komen duidelijk over.

Wat ik vooral leuk vind aan de boeken van Karen Rose is dat verschillende personages in elk boek weer hun opwachting maken, soms in een bijrol, soms in een hoofdrol. Dit verhaal over Stevie en Clay vond ik geweldig, vooral omdat ik het zo leuk zou vinden als Clay eindelijk Stevie voor zich zou winnen. Is dit gelukt? Tja, dat moet je zelf maar lezen ;).

Karen Rose weet als geen ander spanning en romantiek te verbinden in een heerlijk verhaal, met een schrijfstijl die uitnodigt tot lezen. Ze weet karakters zo neer te zetten dat je van ze gaat houden.

De proloog van dit boek komt tot een bevredigend einde aan het slot van dit boek. Alle eindjes komen heel netjes bij elkaar. Het boek beslaat meer dan 600 pagina's en het heeft mij geen moment teleurgesteld.

Als je houdt van spannende boeken, met een vleugje romantiek, maar nog nooit een boek van deze auteur hebt gelezen, zou ik zeggen: waar wacht je op? Het is een auteur die ik zeker kan aanrader.

Over de schreef

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (16 stemmen)
 • Omschrijving:

  Hij slaat toe, nietsontziend en angstaanjagend
   
  Rechercheur Stevie Mazzetti heeft al zoveel tegenslag gehad, dat wens je niemand toe. Maar ze is een vechter met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Als ze erachter komt dat een oud-collega zich in de nesten heeft gewerkt, wil ze de waarheid boven tafel krijgen.
  Haar vriend Clay is als voormalig marinier gewend om overal gevaar te zien. Wanneer Stevie in deze zaak te maken krijgt met een psychopaat, doet hij alles om haar te beschermen, maar dan moet zij wel uit handen zien te blijven van een moordenaar die niets te verliezen heeft...

Meer info