• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Over de schreef RECENSIE

Toen ik net begon aan het boek, moest ik even inkomen. Er werden meerdere personen beschreven, die allemaal nieuw voor mij waren. Hierdoor was het soms wel wat verwarrend, maar ondanks dat werd ik wel heel vlot meegetrokken in het verhaal. Dit kwam vooral doordat de personages heel menselijk en daardoor herkenbaar waren. Na een paar hoofdstukken vond ik het erg lastig om mijn boek weg te leggen, omdat het zo'n meeslepend verhaal is. Dit komt ook door de schrijfstijl van Karen Rose. Het lijkt alsof je het zelf allemaal meemaakt, doordat de gebeurtenissen gedetailleerd beschreven worden en de personages mij erg aanspraken. 

Ik vond het een aangename verrassing dat er zoveel romantiek in het boek voor kwam, dus voor iedereen die van spannende boeken én romantiek houden, is dit boek zeker een aanrader!

Over de schreef

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (16 stemmen)
 • Omschrijving:

  Hij slaat toe, nietsontziend en angstaanjagend
   
  Rechercheur Stevie Mazzetti heeft al zoveel tegenslag gehad, dat wens je niemand toe. Maar ze is een vechter met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Als ze erachter komt dat een oud-collega zich in de nesten heeft gewerkt, wil ze de waarheid boven tafel krijgen.
  Haar vriend Clay is als voormalig marinier gewend om overal gevaar te zien. Wanneer Stevie in deze zaak te maken krijgt met een psychopaat, doet hij alles om haar te beschermen, maar dan moet zij wel uit handen zien te blijven van een moordenaar die niets te verliezen heeft...

Meer info