• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Over de schreef RECENSIE

Ik vond het heel erg leuk dat ik aan deze leesclub heb mogen deelnemen. Ik ben blij dat ik nu eindelijk een boek van Karen Rose heb gelezen en dat ga ik zeker meer doen. Ze is een auteur die ik aan zou raden bij vrienden en familie. 

Ik vond de combinatie spanning en romantiek heel goed. Ik had eigenlijk niet verwacht dat er zoveel romantiek in het verhaal zat, maar dat beviel mij wel. Mijn favoriet was Clay, omdat hij inderdaad zo goed is omschreven. Ik kon me goed in hem inleven. Ik had op zich geen moeite met alle verschillende personages, maar waarschijnlijk ken je ze beter als je haar andere boeken ook hebt gelezen. Ik vond dit niet echt storend.

Verder las het boek heel vlot weg, de ontknoping van het verhaal was ook goed. Er werd niet te snel te veel informatie weggegeven. Ik had alleen met het einde een klein beetje moeite. In principe weet je dan de grote lijnen al en voor mij werd het iets langdradig doordat alle details duidelijk worden. Je blijft niet met vragen zitten aan het einde van het boek. 

Al met al geeft ik het boek 4 hartjes.

Over de schreef

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (16 stemmen)
 • Omschrijving:

  Hij slaat toe, nietsontziend en angstaanjagend
   
  Rechercheur Stevie Mazzetti heeft al zoveel tegenslag gehad, dat wens je niemand toe. Maar ze is een vechter met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Als ze erachter komt dat een oud-collega zich in de nesten heeft gewerkt, wil ze de waarheid boven tafel krijgen.
  Haar vriend Clay is als voormalig marinier gewend om overal gevaar te zien. Wanneer Stevie in deze zaak te maken krijgt met een psychopaat, doet hij alles om haar te beschermen, maar dan moet zij wel uit handen zien te blijven van een moordenaar die niets te verliezen heeft...

Meer info