• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Sneeuwengelen RECENSIE

Wat een geweldig boek! Ik heb het letterlijk binnen een dag uitgelezen. Ik kon het niet wegleggen, het leest lekker vlot en er zit de juiste hoeveelheid spanning in. Ik vond het jammer dat het boek was afgelopen. Ik kreeg er een pretty little liars vibe bij, heerlijk. ik hou daar wel van. Het is ook nog eens anders gelopen dan ik had gedacht en dat maakt het zo leuk. Ook de lezer weet niet alles. 

Zeker een aanrader! 5 hartjes dus :)

Sneeuwengelen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (3 stemmen)
 • Omschrijving:

  Ze waren met z’n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven. Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen op wintersportvakantie gingen. ‘De sneeuwengelen’ noemden ze zichzelf. Succesvol in hun werk, niet altijd even succesvol in de liefde, en de wereld leek aan hun voeten te liggen. Totdat een van hen kwam te overlijden...

  De dood van Daphne komt keihard aan in de groep, maar tegelijkertijd maakt het de band tussen de vrouwen nog sterker. Ze sluiten een pact en beloven elkaar dat ze altijd voor elkaar zullen zorgen, zoals ze ook voor hun vriendin hadden gezorgd toen zij ziek werd. Dan slaat het noodlot toe. Een ongeluk, niemand weet precies hoe het heeft kunnen gebeuren. Maar bepaalde zaken kloppen niet. Was er misschien opzet in het spel? Maar waarom? En wie zou er dan achter zitten? Langzaam maar zeker komen er barstjes in wat de perfecte vriendinnengroep leek te zijn.

Meer info

Toegevoegd door: