• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Rebel RECENSIE

 Een goed tweede deel.
Ik vond het opnieuw een spannend boek en het is zeker een aanrader. Draken is een onderwerp waar je niet veel romantische en niet cliché boeken over hebt.
Het eerste deel was beter, maar nog steeds is dit deel goed. Er was veel meer actie en de rol van Dante werd nu veel duidelijker. Ook kan ik nu wel kiezen welke jongen het leukste is: Riley. Hij is sexy, stoer, zorgzaam en ondernemend. Garret vind ik een goed personage vanwege zijn soldaat houding en onverschilligheid.
Het einde vond ik een beetje stom (geen spoilers wees maar niet bang). De epiloog was een beetje gejat van de film The Matrix.

Ik kan niet wachten op het volgende deel!

Rebel

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (5 stemmen)
 • Omschrijving:

  Op de vlucht en klaar voor de strijd... Nadat het jonge drakenmeisje Ember bijna is gedood door haar levensgevaarlijke trainer en ternauwernood heeft weten te ontsnappen, beseft ze pas echt waartoe de drakenorganisatie Talon in staat is. Samen met de rebel Riley slaat ze op de vlucht. In de ogen van Talon is ze nu officieel een rebel, een verrader, en de jacht op haar wordt geopend. En daartoe zet Talon de perfecte kandidaat in - niemand minder dan hun pas gerekruteerde agent Dante, Embers broer. Ondertussen is Ember niet vergeten wat drakendoder Garret voor haar heeft gedaan. Als tegenprestatie wil ze hem bevrijden uit handen van de drakendoders van de Orde van St.-Joris, die van plan zijn hem te executeren. Met meer vijanden dan vrienden komt Ember al snel voor moeilijke keuzes te staan.

Meer info

Toegevoegd door: