• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Finding it RECENSIE

Soms heb je van die boeken die je helemaal niet kunt weg leggen. Je wilt blijven doorlezen ondanks dat je de volgende dag weer vroeg op moet voor te werken. Dit had ik totaal niet bij dit boek. Ik kreeg geen enkele sympathie voor de hoofdpersonen. Kelsey is een verwend nest met egoïstische ouders die niks om haar geven. Ze is met pappies creditcard Europa ingetrokken om daar eens flink het beest uit te hangen. Daar ontmoet ze haar knappe "redder" Jackson Hunt die ook de nodige geheimen heeft. Al met al een interessant gegeven wat totaal niet uitgewerkt wordt. De karakters blijven vrij oppervlakkig en vooral Kelsey is echt geen sympathiek persoon. Hunter ziet er geweldig uit en heeft een "wasbordje" . Tja en dat was het dan......oh ja , en ze leefden nog lang en gelukkig. . Waste of my time.

Finding it

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (4 stemmen)
 • Omschrijving:

  Kelsey Summers is nogal verwend en eenzaam. Ze weet niet wat ze wil met haar leven, dus gaat ze door Europa reizen, op zoek naar avontuur en zichzelf. Daar ontmoet ze de knappe, mysterieuze Jackson Hunt. Ze blijven elkaar maar tegenkomen en spreken af om een tijdje samen te reizen.
  Ze voelt zich enorm aangetrokken tot Jackson. Elke dag die ze samen doorbrengen in romantische Italiaanse dorpjes valt ze harder voor hem. Maar hoeveel weet ze eigenlijk van Jackson? Het lijkt erop dat hij heel wat te verbergen heeft…

Meer info

Toegevoegd door: