• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Staalhart RECENSIE

Spannend en vol met actie! Als je daar naar op zoek bent zit je goed met dit boek! David is opzoek naar een manier om staalhart te vermoorden nadat die zijn vader heeft vermoord. Maar epics zijn niet zo makkelijk te doden. Epics zijn mensen die enorme supetkrachten hebben en maar 1 zwakte. De vraag is of David achter die zwakte kan komen.

Het boek begint meteen met actie en de opbouw van de wereld in dit boek is erg goed. In het begin had ik wel even moeite om goed in het verhaal te komen omdat ik geen band voelde met David, maar het verhaal werd al snel te spannend om neer te leggen. De wendingen die het verhaal aan het einde nam had ik niet aan zien komen, dus dat is nog een ander pluspunt.  Echte romance hoef je van dit boek niet te verwachten, dat vond ik jammer, maar is een questie van smaak. Al met al is dit een erg leuk boek dat ik zeker aan kan raden!

Staalhart

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (16 stemmen)
 • Omschrijving:

  Tien jaar geleden verscheen Calamity aan de hemel en ontwikkelden sommige mensen ineens bijzondere krachten. Deze zogeheten 'Epics' kregen niet alleen een gave, maar ook een onstilbare honger naar macht en destructie. Niemand durft de Epics een strobreed in de weg te leggen. Niemand, behalve de Wrekers. Die geheimzinnige groep heeft al meerdere onverslaanbaar geachte Epics uitgeschakeld. David is vastbesloten de Wrekers op te sporen en ze te overtuigen hun vizier te richten op de wrede Epic Staalhart. Die regeert als een tiran over Newcago en is verantwoordelijk voor de dood van Davids vader. Staalhart staat erom bekend onsterfelijk te zijn, maar David is de enige die Staalhart ooit heeft zien bloeden. En hij zint op wraak.

Meer info