• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Phobos RECENSIE

Ik vond dit echt een heel goed boek! Ik heb het boek tamelijk snel uitgelezen. Ik zat al heel snel helemaal in het verhaal en vond het steeds moeilijk om te stoppen met lezen. Het boek zat vol met plotwendingen die je totaal niet verwacht. Er komt spanning aan te pas en hier en daar wat romantiek. Ik had wel meer onderlinge strijd tussen de meisjes verwacht. Ik vond dat alles nogal vredig verliep. Terwijl ik me kan voorstellen dat wanneer je met 6 meisjes meedoet aan een datingsprogramma en op elkaars lip leeft er heel wat meer gekibbeld zou worden.
Heel leuk vond ik de tekeningen die aanwezig waren in het boek, zo kon je alles nog beter voorstellen. De schrijfstijl was erg aangenaam, het was vlot geschreven en er werden geen te moeilijke woorden gebruikt. Het enige waar ik me wel wat aan stoorde was het feit dat er overvloedig met uitroeptekens werd geschreven.
Verder vond ik het ook leuk dat we switchten tussen aarde en het ruimteschip.


Dit boek zou ik zeker aanraden bij vrienden, het is een boek die veel mensen zullen appreciëren. Ook mensen die niet vaak YA of Science fiction lezen.


Voor mij was deze schrijver een geheel nieuwe auteur, ik had eerlijk gezegd nog nooit van hem gehoord en dus ook niets gelezen van hem. Natuurlijk wil ik nog meer van hem lezen met name het vervolg op Phobos. 


Ik geef dit boek zeker 4 hartjes! Een top boek! Ben blij dat ik het heb mogen lezen!

Phobos

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (23 stemmen)
 • Omschrijving:

  Zes meisjes

  Zes jongens

  Zes minuten om elkaar te leren kennen

  De eeuwigheid om van elkaar te houden  Ze dromen ervan geschiedenis te schrijven

  Zes jongens en zes meisjes bevinden zich in een ruimteschip op weg naar Mars. Overal aan boord hangen camera's, elke stap die ze zetten wordt gefilmd. De reis is namelijk ook een datingshow, die wereldwijd wordt uitgezonden. Het is de bedoeling dat ze allemaal hun grote liefde vinden, zodat ze op Mars de eerste menselijke kolonie in de ruimte kunnen beginnen.  Zij droomt ervan verliefd te worden

  Léonor is een van de uitverkorenen. Ze is een wees en kan niet wachten haar eenzame leven achter te laten. Als haar droom een nachtmerrie wordt, is er alleen geen weg meer terug.

Meer info