• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Hof van doorns en rozen 3 - Hof van vleugels en verwoesting RECENSIE

Meestal als je een serie leest, begint het goed maar bouwt het af per boek. Bij Sarah J. Maas is dit zeker niet het geval. Hof van vleugels en verwoesting is een van de beste boeken die ik toch nog toe gelezen heb. 

De personages komen helemaal tot leven wanneer je aan het lezen bent, het is onmogelijk om niet mee te voelen doorheen hun rollercoaster van emotie. De personages maken enorme evoluties mee doorheen het boek, we leren iedereen better kennen. All hun goede, maar ook al slechte kanten.

Spanning, liefde en drama, Hof van vleugels en verwoesting heeft het allemaal.

 

Hof van doorns en rozen 3 - Hof van vleugels en verwoesting

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (4 stemmen)
 • Omschrijving:

  Een naderende oorlog bedreigt alles waar Feyre van houdt in het bloedstollende derde deel van de Hof van doorns en rozen-serie. Feyre is teruggekeerd naar het Lentehof, vastbesloten informatie te verzamelen over Tamlins plannen en die van de koning, die heel Prythian wil overheersen. Maar ze moet een dodelijk spelletje spelen om Tamlin te misleiden – één misstap betekent het einde, niet alleen van Feyre, maar van haar hele wereld. Als de oorlog uitbreekt, moet Feyre beslissen wie van de oogverblindende en dodelijke Edelheren ze kan vertrouwen. En ze zal op onverwachte plekken naar bondgenoten moeten zoeken. De aarde kleurt rood wanneer de immense legers strijden voor de macht over dat wat hen allemaal kan vernietigen.

Meer info

Toegevoegd door: