• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: De kraamhulp RECENSIE

Ik was door de verhalen erg nieuwsgierig naar dit boek geworden. Doordat het verhaal uit 3 personen geschreven is denk je al gauw dat het onoverzichtelijk zal zijn maar dat is zeker niet het geval. Het boek wordt de ergste thriller ooit genoemd van Esther Verhoef. Daar kan ik niet echt over beslissen omdat dit pas het eerste boek is wat ik van haar lees. Het verhaal is best goed geschreven en je wordt ook zeker nieuwsgierig gemaakt. Maar het verhaal had van mij zeker wel een stuk spannender gemogen. Pas op de laatste dag wordt het echt spannend en wil je ook echt weten hoe het allemaal afloopt.

De kraamhulp

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (10 stemmen)
 • Omschrijving:

  Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezond, maar Didi's herstel gaat langzaam.

  Miriam, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge dood van haar broer niet verwerken. Ze vermoedt kwade opzet van zijn mooie weduwe Hennequin. Tijdens haar zoektocht naar Hennequins verleden groeit bij Miriam de overtuiging dat ze te maken heeft met een levensgevaarlijke psychopate. En juist deze vrouw heeft zich onmisbaar gemaakt in het jonge, kwetsbare gezin...

  De kraamhulp beschrijft tien beslissende dagen uit het leven van drie jonge vrouwen. Kwetsbaarheid, wilskracht en moordlust vinden elkaar in een beklemmende, ontroerende pageturner: Esther Verhoefs engste Thriller ooit.

Meer info