• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Liefde van je leven RECENSIE

Voor de Chicklit leesclub mocht ik Liefde Van Je Leven lezen van N.I. Monteny. Ik vond het een verrassend leuk boek. Het is een boek van een Belgische schrijfster en in het Vlaams geschreven. Daardoor heb ik sommige stukken vaker dan één keer gelezen, in het begin vond ik dat niet fijn lezen, maar toen ik eenmaal in het verhaal zat had ik het niet meer in de gaten. 

Het verhaal gaat over Liesl en Rebecca. Liesl heeft 130 miljoen gewonnen en wil dit thuis met Geert en de kinderen vieren. Daar vangt ze een gesprek op tussen Geert en zijn dochter Rebecca, waarin Geert haar het gevoel geeft dat ze niet gewaardeerd wordt. Hals over kop besluit ze naar Italië te vertrekken. Zal ze dat gevoel terug vinden?

Rebecca wordt begeerd door twee verschillende mannen. Maar bij wie wil zij zelf het liefste zijn? En zal zij de liefde van haar leven vinden?

Het einde had van mij iets romantischer gemogen met meer vuurwerk. Op de cover staat aangegeven met ‘guilty pleasure’ en dat heb ik in verschillende hoofdstukken wel terug gevonden. Maar een ‘Guilty Pleasure’ voor mij is een feelgood einde. Tenzij dit bewust zo gedaan is en er nog een vervolg komt?! Die ik dan natuurlijk heel graag wil lezen. 

Maar ik kon wel heerlijk wegdromen over wat ik met 130 miljoen zou doen.

Liefde van je leven

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Wanneer Liesl een fortuin wint met Euromillions, maar een koude douche krijgt als ze dat aan haar man Geert wil vertellen, loopt ze weg van huis. Ze vertrekt halsoverkop naar een luxueus landhuis in de buurt van Rome, waar ze snel nieuwe vrienden maakt. Een Amerikaanse wetenschapper en zijn nichtjes nemen haar onder hun vleugels en dan is er nog de (te?) jonge maar aantrekkelijke telg uit een illustere Italiaanse familie die haar charmeert zoals alleen een Italiaan dat kan. Geerts dochter Rebecca heeft ondertussen wel wat anders aan haar hoofd dan een vermiste stiefmoeder. De liefde, uiteraard, en wel van twee jongemannen. Ze moet een keuze maken. Niet alleen over met wie ze verder wil, maar ook over wie ze wil zijn.

Meer info