• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Fluisternetwerk RECENSIE

Het verhaal begint meteen met een getuigen verslag waardoor je in 1 klap in het verhaal zit en heel benieuwd bent naar meer. Gedurende het lezen zwakte dit helaas langzaam af. Doordat het verhaal wat langdradig geschreven was en ik geen klik voelde met de personages had ik soms moeite mijn aandacht erbij te houden. Het duurde voor mijn gevoel best wel lang voordat er weer wat meer actie kwam. Het einde was zeer verrassend en had van mij uitgebreider gemogen. Ik vind de keuze voor het onderwerp wel erg goed en zeker iets wat besproken moet worden gezien de #metoo beweging. Wanneer je graag naar Suits kijkt en houdt van de advocaten wereld dan is dit boek wellicht iets voor jou :)

Fluisternetwerk

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (5 stemmen)
 • Omschrijving:

  "Als je maar naar ons had geluisterd,' vertellen de vrouwen op de eerste bladzijde van Fluisternetwerk, "dan zou dit allemaal niet gebeurd zijn…'

  Razendspannende roman voor liefhebbers van Liane Moriarty en Big Little Lies

  Sloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames, waarschijnlijk de leiding over het hele bedrijf zal overnemen. Ames wordt al jaren omringd door geruchten over hoe hij vrouwen behandelt. Deze geruchten zijn altijd genegeerd, onder de tafel geveegd door degenen hogerop.

  Maar de wereld is veranderd, en de vrouwen bezien zijn promotie nu in een ander licht. Deze keer, als ze ontdekken dat Ames zich ongepast gedraagt, zullen ze het niet zomaar laten gaan. Deze keer zullen ze besluiten dat het genoeg is geweest.

  Het besluit van Sloane en haar collega's zet een catastrofale beweging in gang in het kantoor. Leugens zullen worden ontmaskerd. Geheimen zullen worden onthuld. En niet iedereen zal het overleven. Al hun levens – als vrouwen, moeders, echtgenotes, vriendinnen, zelfs als tegenstanders – zullen dramatisch veranderen.

Meer info