• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Nooit alleen RECENSIE

Ik vond het boek goed maar niet geweldig kon me niet echt verplaatsen in de dubbele persoonlijkheid van de buurvrouw en de 'grove kant' die dan van haar naar buiten kwam. Voor mij voelde het boek een beetje afgeraffeld Er werd al vlug overgesprongen op het moorden de spanningsboog was voor mij niet erg hoog. 

Ik heb het boek niet in één ruk willen uitlezen en dat bewijst voor mij toch wel dat het geen boek is wat ik nogmaals zou willen lezen of zou aanraden bij iemand die op zoek is naar een goede spannende literaire thriller.

Het was leuk als afwisseling maar meer ook niet.

Nooit alleen

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (6 stemmen)
 • Omschrijving:

  Bij Aline rijst het vermoeden dat haar man Giel geheimen voor haar heeft. Of laat ze zich door haar ziekelijke onzekerheid op het verkeerde been zetten? Giel beweert dat ze zich vergist. Of is dat een leugen? Buurvrouw Guusje vertelt alarmerende verhalen. Maar kloppen die wel? Hoe de waarheid er ook uitziet, soms wil je hem niet te weten komen.

Meer info
 • Extra Informatie:

  - Je krijgt Nooit alleen cadeau bij besteding van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken tijdens Juni - Maand van het Spannende Boek 2013.

Toegevoegd door: