• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Fluisternetwerk RECENSIE

Dit boek is voor liefhebbers van Liane Moriarty, dat is wat mij meteen aansprak om te willen lezen. De opening van het boek begint meteen spannend. Wat is er gebeurd? Waarom en wie? Ook krijg je goede uitleg en wordt er kennis gemaakt met de hoofdpersonen. Maar dat uitgebreide en de ' trage' schrijfstijl blijft in heel het boek en daardoor verliest het een beetje de aandacht. De ooggetuig-verslagen die erin zitten blijven soms ook een raadsel, wie zegt nou wat? Maar na het midden begint het weer spannend te worden en zeker het einde is verrassend. Al met al, zeker een goed boek, het thema is origineel en van deze tijd, het had voor mij alleen wat 'sneller' verteld mogen worden.

Fluisternetwerk

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (5 stemmen)
 • Omschrijving:

  "Als je maar naar ons had geluisterd,' vertellen de vrouwen op de eerste bladzijde van Fluisternetwerk, "dan zou dit allemaal niet gebeurd zijn…'

  Razendspannende roman voor liefhebbers van Liane Moriarty en Big Little Lies

  Sloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames, waarschijnlijk de leiding over het hele bedrijf zal overnemen. Ames wordt al jaren omringd door geruchten over hoe hij vrouwen behandelt. Deze geruchten zijn altijd genegeerd, onder de tafel geveegd door degenen hogerop.

  Maar de wereld is veranderd, en de vrouwen bezien zijn promotie nu in een ander licht. Deze keer, als ze ontdekken dat Ames zich ongepast gedraagt, zullen ze het niet zomaar laten gaan. Deze keer zullen ze besluiten dat het genoeg is geweest.

  Het besluit van Sloane en haar collega's zet een catastrofale beweging in gang in het kantoor. Leugens zullen worden ontmaskerd. Geheimen zullen worden onthuld. En niet iedereen zal het overleven. Al hun levens – als vrouwen, moeders, echtgenotes, vriendinnen, zelfs als tegenstanders – zullen dramatisch veranderen.

Meer info