• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Ik tel tot tien RECENSIE

Al vanaf het moment dat je begint met lezen in  Ik tel tot tien begint zich een knoop te vormen in je maag. In het begin is er nog niets aan de hand maar als je de samenvatting hebt gelezen weet je al dat dat niet lang zo zal zijn. Het verhaal van Ik tel tot tien is de nachtmerrie van elke ouder wat bijdraagt aan de spanning die je voelt vanaf het begin van dit boek. Linda Green weet deze spanning van begin tot einde vast te houden met verschillende verrassende elementen die ze precies op het juiste moment in het verhaal laat komen. Doordat het verhaal vanuit verschillende personages wordt verteld, krijg je steeds kleine stukjes informatie en bouwt de spanning steeds meer op.

De schrijfstijl van Linda Green is erg prettig en maakt het gemakkelijk mee te leven met de personages, zelfs met de ontvoerder van Ella. Dit zorgt voor extra spanning omdat het hoop geeft voor een goede afloop maar tegelijkertijd ook weer niet door de onvoorspelbaarheid van de ontvoerder. Garantie voor een heel boek op het puntje van je stoel zitten dus. En het liefste wil je dit boek meteen van begin tot einde lezen omdat je moet weten hoe het afloopt. Ik tel tot tien is hiermee een echte aanrader voor liefhebbers van thrillers.

Ik tel tot tien

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (1 stem)
  • Omschrijving:

    Een, twee, drie... Lisa Dale doet haar ogen dicht en telt, klaar voor een spelletje verstoppertje in de drukke speeltuin. Als ze haar ogen weer opendoet, is haar vierjarige dochter Ella weg. Verdwenen zonder een spoor achter te laten. De politie, de media en Lisa's familie - niemand heeft een idee wie de dader kan zijn. Maar wat als de dader geen vreemdeling is? Wat als degene die het gedaan heeft denkt een goede daad te verrichten? En wat als Lisa's kleine meisje voor altijd is verdwenen? In een paar tellen kun je alles kwijtraken...

Meer info

Toegevoegd door: