• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Sneeuwexpress RECENSIE

Anna heeft relatieproblemen: haar man gaat vreemd! Hij weet niet dat zij hem doorheeft, maar ze heeft hem samen met een andere vrouw gezien. Naast haar drukke baan en twee kinderen heeft ze weinig tijd voor haar man, en als hij voorstelt om twee weken op wintersport te gaan als gezin, ziet ze dit niet echt zitten. Maar wat begint als een vakantie waar Anna niet zoveel zin in heeft, loopt uit op een regelrechte ramp!

Sneeuwexpress is grotendeels vanuit Anna’s oogpunt geschreven. Het boek bestaat uit verschillende delen, en in een paar delen wordt vanuit haar zoon Dennis, haar man of een ander personage geschreven. Het is een spannende thriller met wat onverwachte wendingen, al zijn er ook een aantal dingen die je wel zult verwachten. Suzanne Vermeer weet je op bepaalde momenten te overrompelen met plotwendingen die je niet aan zag komen en situaties die te bizar voor woorden zijn. Het verhaal is goed opgebouwd en ondanks dat het wat ongeloofwaardig is, is het een heerlijk boek om te lezen. Anna moet een hele hoop verduren, niet alleen van haar eigen bedrijf (wat heel veel tijd opslokt), maar ook van haar man en kinderen. Je begrijpt haar frustraties en kan je inleven wanneer ze het allemaal behoorlijk zat is. Een echte aanrader voor fans en mensen die zin hebben in een lekker winters en spannend avontuur!

Sneeuwexpress

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (3 stemmen)
 • Omschrijving:

  Zakelijk gaat het Anna van Laarhoven voor de wind. Als directrice van imagobureau Up-Grade! rekent ze voornamelijk BN'ers tot haar clientèle. In haar privéleven gaat het er wat minder rooskleurig aan toe. Ze vermoed dat haar man Julian een affaire heeft, haar zoon Levi is door de politie opgepakt vanwege een poging tot inbraak en haar dochter is een dwarse puber met wie geen land te bezeilen is. Tijd dus voor wat family time.

  Anna boekt een skivakantie naar het Oostenrijkse Kirchberg, waar ze met de trein naartoe zullen reizen. Door problemen met een nieuwe cliënt is ze echter genoodzaakt haar gezin vooruit te sturen en zelf later te komen. Maar wanneer ze een paar dagen later bij het chalet in Kirchberg arriveert, is het hele huis overhoopgehaald en haar gezin spoorloos. Op tafel ligt een briefje:Geen politie, anders vallen er doden.

Meer info

Toegevoegd door: