• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Mr. Nobody RECENSIE

Namens Chicklit mocht ik een recensie schrijven.

Mr. Nobody


Op een afgelegen strand word een mysterieuze man gevonden. Iedereen vraagt zich af wat is er gebeurd? Alle ziekenhuis medewerkers voelen zich op een of andere manier aangetrokken tot hem. De experts staan voor een raadsel en de pers geeft hem de naam Mr. Nobody. Iedereen wilt weten wat er gebeurd is met deze man.

Persoonlijk vond ik het een goed boek maar zeker niet de spannendste die ik ooit heb gelezen wat opzich niet erg is want het boek maakt je uiteindelijk toch wel nieuwsgierig hoe het verder loopt. Ik vind vooral het verhaal lijn van Emma het interessantse van het boek. Wat is haar geheim?

Je wilt toch weten wat er gebeurd is.
Naarmate het boek vervolgd en de verhaallijnen samen gevoegd worden word het boek steeds boeiender.

Het verhaal zit zeker goed in mekaar en ik vind met name het medische gedeelte erg fijn om te lezen. Emma gaat ondanks haar verleden toch verder met het onderzoek ook al ontwikkelt ze daardoor wel steeds meer angsten.

Ik zou het boek wel aanraden als je gek bent op mysterieuze en medisch inhoudelijke boeken.

Mr. Nobody

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (16 stemmen)
  • Omschrijving:

    Op een Engels strand wordt een man gevonden: half bewusteloos, geen papieren en niet in staat om te praten. Iedereen toont belangstelling. De ziekenhuismedewerkers voelen zich op onverklaarbare wijze tot hem aangetrokken, de internationale medische experts staan voor een raadsel en de landelijke pers noemt hem Mr. Nobody. Allemaal zijn ze op zoek naar antwoorden. Wie is deze man? En wat is er met hem gebeurd?

    Sommige herinneringen kunnen echter beter verborgen blijven.
    Neuropsychiater Dr. Emma Lewis wordt gevraagd de patiënt te beoordelen. Dit is haar grote kans: deze zaak kan haar wereldwijde bekendheid opleveren. Maar daar schuilt ook het gevaar. Veertien jaar geleden verliet Emma het dorp waar ze opgroeide en sindsdien heeft ze er alles aan gedaan om elk spoor van haar verleden uit te wissen.
    Hoe meer tijd ze met haar patiënt doorbrengt, des te meer alarmbellen er afgaan in haar hoofd. Ze is doodsbang dat hij nét dat ene weet wat niemand anders te weten mag komen.

Meer info