• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Girl, Stop Apologizing RECENSIE

Girl, stop Apologizing van Rachel Hollis is een soort van zelfhulpboek, Makkelijk geschreven met een roze cover en een titel die je aanspreekt of juist niet, maar vanwege de cover is het wel een boek dat je snel op pakt. Omdat het boek je gewoon nieuwsgierig maakt.

Het boek is goed ingedeeld, duidelijke hoofdstukken, waar ze bepaalde onderwerpen uitgebreid bespreekt en je de tips geeft, aan de hand van voorbeelden uit haar leven vaak.
De manier van schrijven is makkelijk, het is eenvoudig te lezen, je hebt meer het idee dat je in een eenrichtingsgesprek zit, waar zij alles tegen je verteld.

Denk dat het boek beter in opzet was geslaagd als er iets minder tekst over haar in zat.

Eigenlijk vond ik het meer een biografie van Rachel Hollis, hoe meer ik las over haar perfecte leven hoe meer ik dacht, het gaat ook eigenlijk alleen maar over jou.
De tips die ze geeft zijn handig, maar ook bij de tips gaat het vooral over haar, er had best minder over haar ingekund, want ze heeft best wel veel herhaling, Tuurlijk ze vind dat wij vrouwen onze dromen moeten najagen en ook bepaalde keuzes moeten maken, en daar zit heus wel wat in.
De tips die ze geeft zijn handig, het is wel een boek waar je iets van opsteekt.
Alleen had ik al lezende gewoon meer het gevoel dat het echt alleen maar over haar geweldige leventje ging.

Het is denk ook het soort boek wat de een fantastisch vind, en wat voor de ander het gewoon niet is.

Girl, Stop Apologizing

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (16 stemmen)
  • Omschrijving:

    Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet volledig durft te zijn wie je bent? Dat je meer in je mars hebt, maar bang bent om te falen, het niet goed genoeg te doen of om te worden aangesproken op je ambitie?
    'Girl, Stop Apologizing' is jouw wake-upcall! Vrouwen hebben geleerd zichzelf te zien in functie van anderen: als partner, moeder, dochter of vriendin. Daarom zijn velen van ons vergeten wie we écht zijn en wat ons talent is.
    Rachel Hollis toont hoe we onze hoop, verlangens en doelstellingen kunnen leren her- en erkennen. Ze benoemt de excuses en valkuilen die ons belemmeren, en de vaardigheden en houding die nodig zijn voor groei, vertrouwen en de best mogelijke versie van onszelf.

Meer info