• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Girl, Stop Apologizing RECENSIE

Girl, stop apologizing!
Dat is wat Rachel zegt en oh wat weet ze goed hoe je de juiste snaar raakt. In het boek komen excuses naar voren om iets niet te kunnen, die iedereen wel eens heeft gebruikt. Ik ook, guilty! Rachel schrijft en benoemt veel uit haar eigen leven, wat me normaliter zou storen want ja ja ik snap wel dat als de één kan een ander het ook kan. Maar ze heeft ook gewoon gelijk, ze is het voorbeeld van successen behalen door aan jezelf te denken en de juiste keuzes voor jezelf te maken. Dit boek maakt inzichtelijk in wat Rachel heeft geleerd te doen om doelen te behalen. Het werkte voor mij ontzettend motiverend want door niet naar excuses te zoeken en in mezelf te geloven rende ik als beginner een pr na dit boek. Puur omdat ik Rachel in mijn achterhoofd had.

Het boek lees vlot weg door de schrijfwijze van Rachel. Ze gebruikt voorbeelden die voor mij alle tips en tricks bruikbaar maakte omdat ik me de situatie kon voorstellen. Daarnaast voelt het bijna niet als lezen maar lijkt het net alsof Rachel tegenover je zit en tegen je praat. 

Ik vond dit een heerlijk boek die me weer even liet nadenken over mijn eigen kunnen. Waar een wil is, is een weg en onthoud dat Rome ook niet in één dag is gebouwd. Geloof in jezelf!

Girl, Stop Apologizing

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (16 stemmen)
  • Omschrijving:

    Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet volledig durft te zijn wie je bent? Dat je meer in je mars hebt, maar bang bent om te falen, het niet goed genoeg te doen of om te worden aangesproken op je ambitie?
    'Girl, Stop Apologizing' is jouw wake-upcall! Vrouwen hebben geleerd zichzelf te zien in functie van anderen: als partner, moeder, dochter of vriendin. Daarom zijn velen van ons vergeten wie we écht zijn en wat ons talent is.
    Rachel Hollis toont hoe we onze hoop, verlangens en doelstellingen kunnen leren her- en erkennen. Ze benoemt de excuses en valkuilen die ons belemmeren, en de vaardigheden en houding die nodig zijn voor groei, vertrouwen en de best mogelijke versie van onszelf.

Meer info