• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Girl, Stop Apologizing RECENSIE

Girl stop apologizing is een heerlijk feministisch boek van Rachel Hollis. Het is een boek met goede adviezen en herkenbare situaties. Rachel Hollis houdt het in dit boek dicht bij haar zelf. Ze praat, of nou ja kletst je door het boek heen als een vriendin. Ze laat je meekijken in haar leven. Hoe ze begonnen is en hoe ze haar ideeën, dromen en doelen heeft bereikt. Ze weet je hierdoor te raken.

Het boek zelf heeft ze in 3 delen opgesteld, namelijk:

-        De excuses die we hebben om ons idee, droom of doel niet achter na te gaan. De excuses die we dus eigenlijk moeten loslaten

-        Ons gedrag om je doelen makkelijker te kunnen bereiken

-        En de vaardigheden om er aan te werken

De vele situaties ervaringen zullen iedereen wel bekend voor komen. Elke vrouw zou zich wel kunnen vinden in dit boek. Zelf vond ik het boek soms moeilijk door te komen, omdat Rachel Hollis soms helemaal om de kern heen draaide.  Ze kwam dan niet tot een bepaald punt waar ze heen wilde met haar verhaal. Hierdoor las het boek af en toe niet lekker weg.

Het boek heeft een vlotte schrijfwijze en laat je goed nadenken over jezelf en wat je kan doen om je ideeën, dromen of doelen na te leven. De adviezen die ze geeft zijn goed uitvoerbaar, maar makkelijker gezegd dan gedaan.

Heb jij een idee, een droom of een doel wat je graag wil doen maar word je tegen gehouden door excuses? Het is tijd om je niet langer verontschuldigen voor wie je bent. Het is tijd om te worden wie je moet zijn!

Girl, Stop Apologizing

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (16 stemmen)
  • Omschrijving:

    Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet volledig durft te zijn wie je bent? Dat je meer in je mars hebt, maar bang bent om te falen, het niet goed genoeg te doen of om te worden aangesproken op je ambitie?
    'Girl, Stop Apologizing' is jouw wake-upcall! Vrouwen hebben geleerd zichzelf te zien in functie van anderen: als partner, moeder, dochter of vriendin. Daarom zijn velen van ons vergeten wie we écht zijn en wat ons talent is.
    Rachel Hollis toont hoe we onze hoop, verlangens en doelstellingen kunnen leren her- en erkennen. Ze benoemt de excuses en valkuilen die ons belemmeren, en de vaardigheden en houding die nodig zijn voor groei, vertrouwen en de best mogelijke versie van onszelf.

Meer info