• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Girl, Stop Apologizing RECENSIE

Het boek Girl, stop apologizing is uit en wat heb ik weer genoten van power vrouw Rachel Hollis! Een eerlijk zelfhulp boek voor iedereen, dat is de kort en bondige omschrijving die ik dit boek zou geven! Nou ben ik misschien niet heel objectief, omdat ik al een langere tijd fan ben van Rachel, maar toch wil ik graag even mijn enthousiasme delen over dit boek.

Ik heb nog nooit eerder een zelfhulpboek gelezen, bij zelfhulpboeken denk ik altijd aan vrouwen in een midlifecrisis, daar heb ik niks te zoeken als 22 jarige.. totdat de nieuwe Rachel uit kwam, ja die kon ik natuurlijk niet laten liggen. Ik neem mijn vooroordeel over zelfhulp boeken terug, dit boek was rauw, eerlijk, leerzaam, grappig en herkenbaar! Er worden zoveel types en levensfases omschreven dat maakt niet uit hoe oud je bent en wat je op dit moment aan het doen bent, je gaat jezelf herkennen! Het is het bewijs dat je iets kan opbouwen vanaf de grond, zolang je maar in jezelf geloofd en er de nodige tijd en aandacht aan besteed! De trucjes die ze omschrijft en de tips die ze geeft zijn zo eenvoudig toe te passen dat bij het lezen het boek je handen gelijk beginnen te kriebelen.

 

Ik daag jullie uit dit fantastische boek te lezen en te beginnen aan je 10 10 1, dat zegt je waarschijnlijk op dit moment niet zoveel, maar na het lezen van dit boek wel! Ik geef dit boek ♡♡♡♡ hartjes en voor de mensen die nu net zo enthousiast zijn over het boek als ik en het nu gaan lezen, heel veel plezier & succes!!

Girl, Stop Apologizing

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (5 stemmen)
 • Omschrijving:

  Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet volledig durft te zijn wie je bent? Dat je meer in je mars hebt, maar bang bent om te falen, het niet goed genoeg te doen of om te worden aangesproken op je ambitie?
  'Girl, Stop Apologizing' is jouw wake-upcall! Vrouwen hebben geleerd zichzelf te zien in functie van anderen: als partner, moeder, dochter of vriendin. Daarom zijn velen van ons vergeten wie we écht zijn en wat ons talent is.
  Rachel Hollis toont hoe we onze hoop, verlangens en doelstellingen kunnen leren her- en erkennen. Ze benoemt de excuses en valkuilen die ons belemmeren, en de vaardigheden en houding die nodig zijn voor groei, vertrouwen en de best mogelijke versie van onszelf.

Meer info

Toegevoegd door: