• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Girl, Stop Apologizing RECENSIE

Girl, stop apologizing van Rachel Hollis is een boek met een prachtige roze kaft met een opvallende cover titel! Het is een fijn formaat om ook zo mee te nemen voor onderweg. 

Het boekt maakt je oprecht nieuwsgierig!

Rachel Hollis praat als een vriendin tegen je. Ze neemt je mee in haar verhaal en verteld je wat zij uiteindelijk heeft gedaan met haar “problemen”. En daarom leest het boek ook echt als een tierelier weg! Dit was een zelfhulpboek toch? Ze sleurt je erin mee dus woow voor ik het wist was het boek alweer uit.

Wel moet ik eerlijk zeggen, de problemen die ze omschrijf en de excuses die in zelf iedere keer heb. Zijn door haar vaak wel makkelijker gezegd dan gedaan. Soms kun je niet ineens zeggen “en nu ga ik het echt doen”. Soms komt er toch echt meer bij kijken! Maar het maak je absoluut bewust van het feit dat je ongemerkt toch echt veel excussen maakt die niet altijd nodig zijn. Het zet je wel degelijk aan het denken door er anders mee om te gaan. Wel denk ik meer aan andere dan aan mezelf. Dit boek heeft mij er wel meer bewust van gemaakt dat ik toch iets vaker voor mezelf moet kiezen dan altijd een anders te vermaken. Ik ben benieuwd hoelang ik dit vol ga houden!

Ik wil dit boek aan een ieder aanraden die zich bewuster wil worden van de vele excuses, een boek die gemakkelijk weg leest en als het ware een vriendin met ervaring die tegen je spreekt.

Girl, Stop Apologizing

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (5 stemmen)
 • Omschrijving:

  Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet volledig durft te zijn wie je bent? Dat je meer in je mars hebt, maar bang bent om te falen, het niet goed genoeg te doen of om te worden aangesproken op je ambitie?
  'Girl, Stop Apologizing' is jouw wake-upcall! Vrouwen hebben geleerd zichzelf te zien in functie van anderen: als partner, moeder, dochter of vriendin. Daarom zijn velen van ons vergeten wie we écht zijn en wat ons talent is.
  Rachel Hollis toont hoe we onze hoop, verlangens en doelstellingen kunnen leren her- en erkennen. Ze benoemt de excuses en valkuilen die ons belemmeren, en de vaardigheden en houding die nodig zijn voor groei, vertrouwen en de best mogelijke versie van onszelf.

Meer info

Toegevoegd door: