• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Cinder & Ella 1 - Cinder & Ella RECENSIE

Cinder & Ella van Kelly Oram is een boek dat mij compleet heeft verrast. Ik had wel verwacht dat het een mooi boek zou zijn, maar dat het zo mooi was….
Als Ella na een ernstig ongeluk haar leven opnieuw moet oppakken in een vreemde omgeving, is dat niet makkelijk. Ze grijpt terug op haar internetvriend Cinder. Maar wie is hij eigenlijk?

Wat is dit een fantastisch mooi boek. De schrijfstijl is geweldig en de karakters Ella en Cinda spatten van de pagina’s af: levensecht en zo inleefbaar. Je ziet he Cinder & Ella van Kelly Oram is een boek dat mij compleet heeft verrast. Ik had wel verwacht dat het een mooi boek zou zijn, maar dat het zo mooi was….
Als Ella na een ernstig ongeluk haar leven opnieuw moet oppakken in een vreemde omgeving, is dat niet makkelijk. Ze grijpt terug op haar internetvriend Cinder. Maar wie is hij eigenlijk?

Wat is dit een fantastisch mooi boek. De schrijfstijl is geweldig en de karakters Ella en Cinda spatten van de pagina’s af: levensecht en zo inleefbaar. Je ziet het verhaal door hun beider ogen en Kelly Oram heeft dit heel goed gedaan: je leeft zo met beiden mee.
Af en toe is het soms (bijna) tijd voor een zakdoekje, dus je bent gewaarschuwd.
Het is een romantisch, dramatisch verhaal, maar zo mooi! Sprookjesachtig soms. Het heeft wat kleine kenmerken van Assepoester. En bijna tegen het einde is er zoiets romantisch, echt geweldig.

Ik vind het zo jammer dat het boek uit is, ik heb het bijna in keer uitgelezen. Een echte en absolute aanrader!!!

Cinder & Ella 1 - Cinder & Ella

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Als haar moeder verongelukt moet Ella bij haar vader en zijn nieuwe gezin wonen. Ella mist haar moeder en haar blogvriend Cinder. Wat ze niet weet is dat hij de hotste acteur van Hollywood is.
  Cinder & Ella van Kelly Oram is een heerlijk verhaal om bij weg te dromen voor meiden vanaf 13 jaar en fans van De Royals-serie van Erin Watt. Lees. Zwijmel. Geniet!


  Na maanden revalideren mag Ella eindelijk naar huis. Niet naar haar moeder, zij kwam om bij het auto-ongeluk, maar naar haar vader die ze nauwelijks kent. Hij woont in Hollywood met zijn nieuwe gezin, maar Ella's stiefzussen zitten niet op haar te wachten. Ella mist haar moeder en blogvriend Cinder. Sinds het ongeluk heeft ze niks van zich laten horen, maar stiekem droomt ze van hem. Wat ze niet weet is dat Cinder haar ook mist, én de hotste acteur van Hollywood is…

Meer info

Toegevoegd door: