• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: American Royals 1 - American Royals RECENSIE

Een kroonprinses die droomt van een 'normaal' leven, een rebels zusje, een beste vriendin en een ex vriendin die over lijken.

Welkom in de wereld van de American Royals.  Waar twee onmogelijke liefdes geen kans van slagen lijken te hebben. Waar een jaloerse ex vriendin letterlijk over lijken zou gaan om 'haar'prins terug te krijgen.

Op de cover van het boek staat een rijke vrouw met sieraden om die niet helemaal koninklijk zijn en in haar zonnebril zie je een fotograaf gereflecteerd. Hierbij vermoed ik dat er wel wat drama voorbij gaat komen in het boek. Op de achterkant lees je Dat het gaat over kroonprinses Beatrice, 1e reserve prinses Samantha, 2e reserve prins Jefferson, Intrigant Daphna en burgermeisje Nina.

Het boek is zo geschreven dat je een goede inkijk krijgt in de levens van alle karakters. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Bee, omdat je vooral met haar het meeste mee gaat leven.

Tijdens het lezen ga je je onbewust afvragen hoe onze prinsessen zich voelen in hun voorbestemde rollen.

Pluspunten van dit boek zijn de: vlotte schrijfstijl en verschillende karakters in dit verhaal. Ze stellen allemaal een stukje van je hart. En elk hoofdstuk eindigd zo dat je door wil en moet lezen. Minpunt is dat ik niet gelijk door kan met deel 2.

Al met al komt er genoeg drama en romantiek aanbod in dit leuke verhaal, en kan ik het je zeker aanraden als je daar van houdt.

 

Ik geef American Royals 4 **** 

 

 

 

American Royals 1 - American Royals

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (14 stemmen)
  • Omschrijving:

    The Crown meets Gossip Girl in deze royaltysoap. Welkom bij het Amerikaanse koningshuis, waar intriges en verboden liefdes de kroon dreigen te ondermijnen. Wint liefde het van plicht en traditie?

    Welkom bij het Amerikaanse koningshuis, waar intriges en verboden liefde de kroon dreigen te ondermijnen:

    KROONPRINSES Beatrice: weet dat alles moet wijken voor de kroon. Nu ze op zoek moet naar een huwelijkskandidaat, slaat de twijfel toe.

    EERSTE RESERVE prinses Samantha: houdt wel van een feestje.

    INTRIGANT Daphne: doet alles om prins Jefferson terug te winnen.

    BURGERMEISJE Nina: steelt ongewild de show als ze voor de prins valt.

    Wint liefde het van plicht en traditie?
    American Royals is het eerste deel van een tweeluik.

Meer info

Toegevoegd door: