• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: American Royals 1 - American Royals RECENSIE

Dit is zeker the Crown meets Gossip girl.

In deze tweedelige series volg je meerdere personages. De meeste zitten in de royal famlilie van Amerika. Sommige zijn gewone burgers.

Beatrice de troonopvolger. Zij word de eerste koningin van America. Een grote druk die ze zelf oplegy en door andere word vergroot.

Samantha de eerste reserve: zij is naar haar plek binnen de familie op zoek en is op zoek naar de liefde. De enige waarvan ze echt houd is verboden terrein.

Jefferson twee reserve: is Samantha’s tweelingbroer. De favoriet van de groep. Alle dames vallen voor hem, maar de enige waar hij op is gevallen heeft geen oog op hem.

Daphne de intrigant: doet alles om ‘haar’ Jefferson terug te krijgen.

Nina burgermeisje: is Samantha’s hartsvriendin. Wat niemand weet. Ook hout ze niet van de schijnwerpers. Maar als ze op Jefferson verlieft wordt komt alles naar buiten.

Volg de groep tussen alle gebeurtenissen. Gewild of ongewild. 

 

Doordat de oogpunt bij elke hoofdstuk wisselt blijft het spannend en interessant om het te lezen. Je komt achter dat niet alles klopt als het lijkt.

Ik vind het prettig lezen. Deze boek heeft namelijk een vlotte schrijfstijl. Lekker om mee weg te dromen op een regenachtige dag met een kop thee.                                                                                    Persoonlijk ben ik meer van The Hunger Games, maar ik zou deze en het vervolg(die nog niet in het Nederlands uit is) zeker meerdere keren uit lezen. 

Ik vind deze boek 4 sterren waard.

American Royals 1 - American Royals

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (14 stemmen)
  • Omschrijving:

    The Crown meets Gossip Girl in deze royaltysoap. Welkom bij het Amerikaanse koningshuis, waar intriges en verboden liefdes de kroon dreigen te ondermijnen. Wint liefde het van plicht en traditie?

    Welkom bij het Amerikaanse koningshuis, waar intriges en verboden liefde de kroon dreigen te ondermijnen:

    KROONPRINSES Beatrice: weet dat alles moet wijken voor de kroon. Nu ze op zoek moet naar een huwelijkskandidaat, slaat de twijfel toe.

    EERSTE RESERVE prinses Samantha: houdt wel van een feestje.

    INTRIGANT Daphne: doet alles om prins Jefferson terug te winnen.

    BURGERMEISJE Nina: steelt ongewild de show als ze voor de prins valt.

    Wint liefde het van plicht en traditie?
    American Royals is het eerste deel van een tweeluik.

Meer info

Toegevoegd door: