• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Fusion 5 - Blijf bij mij RECENSIE

Blijf bij mij is een fantastisch boek. Het boek gaat over twee personen die gek zijn op elkaar maar ook op koken. Doordat deze twist er in zit draait het boek niet alleen maar om liefde. Zodra het boek begon zat ik er meteen in.

Camden en Mia beide chefkoks. Zij gaan deelnemen aan een kook wedstrijd het enige is dat de kookwedstrijd niet het enige is waar ze voor gaan strijden. Camden is nog steeds gek van Mia en wilt haar hart veroveren. Mia is een vrouw met een gebruiksaanwijzing en heeft wel oog voor Camden maar wilt daar eigenlijk niks van weten.

Het verhaal is opgedeeld in twee personen Camden en Mia hierdoor is het leuk om van beide kanten het verhaal te lezen.  Het enige jammer is dat de personages die ook in het boek zijn je niet veel terug ziet in het boek. Waarschijnlijk komt dat ook omdat die in de andere delen de hoofdpersonen zijn. 

Het boek is helaas niet uniek. Maar dat betekend zeker niet dat het boek slecht is. Het boek heeft een goede verhaallijn en is erg makkelijk te lezen. Doordat het niet alleen gefocust is op liefde en passie maar, ook op het koken en het echte leven. 

Het boek raad ik zeker aan. Het is een serie van meerdere boeken. De boeken zijn wel apart te lezen dus, je hoeft niet alles te lezen en in een bepaalde volgorde. 

Fusion 5 - Blijf bij mij

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (13 stemmen)
  • Omschrijving:

    Twee topkoks gaan de strijd aan in een kookwedstrijd. Maar elkaar weerstaan zal de grootste opgave zijn.
    Koken is voor Mia haar passie en haar trots. In het restaurant Seduction staan alleen maar heerlijke en sexy maaltijden op de kaart. Volgens het televisieprogramma Best Bites is het restaurant een van de beste. Alle energie, bloed, zweet en tranen die Mia in haar werk heeft gestoken worden dus eindelijk op waarde geschat. Maar als op een dag Camden Sawyer haar keuken en leven binnen loopt, lijkt haar carrière toch onverhoopt een andere wending te krijgen. Camden is een wereldberoemde chef. Hij wil het in de televisieshow opnemen tegen Mia. Geen van beiden realiseert zich dat hun reputatie op het spel staat. Maar ook hun harten ondergaan de ultieme test.

Meer info

Toegevoegd door: