• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Fusion 5 - Blijf bij mij RECENSIE

In het boek Blijf bij mij wordt het verhaal verteld van Mia en Camden.

Koken is Mia’s grote passie. Ze werkt erg hard om haar restaurant Seduction tot een succes te maken. Wanneer haar restaurant door Best Bites TV als een van de beste wordt beoordeeld, worden de eindeloze uren in de keuken eindelijk beloond. Maar dan loopt Camden haar restaurant binnen…

Camden is een wereldberoemde topchef en als hij wordt uitgenodigd om het in een nieuw tv-programma op te nemen tegen Mia, kan hij dat niet weerstaan. Camden en Mia kennen elkaar nog van vroeger en hij weet dat ze aan elkaar gewaagd zijn. De manier waarop Mia kookt vind Camden fascinerend en haar recepten zijn overheerlijk. Maar werkt de chemie tussen hen ook buiten de keuken?

Mia en Camden gaan in het boek de strijd met elkaar aan, maar realiseren zich niet dat hun reputatie op het spel staat…. En dat ook hun hart de ultieme test zal ondergaan.

Het verhaal wordt door beide personages verteld. Ieder hoofdstuk door de ogen van of Mia of door de ogen van Camden. Op deze manier leer je de personages echt kennen. Wat ik goed vind in dit verhaal is dat het verhaal gewoon doorloopt. Het is niet het geval dat je van karakter wisselt en een deel van het verhaal nog eens leest maar van een ander oogpunt. De schrijfstijl van Kristen vind ik erg fijn. Het leest vlot en is niet al te moeilijk. Ze gaat erg gedetailleerd op sommige situaties in wat het verhaal helemaal compleet maakt. Wat ik jammer vind is dat de laatste paar hoofdstukken erg snel gingen. Ik had graag wat uitgebreider gezien. Het einde kwam voor mijn gevoel ook in een keer. Hierdoor ben ik wel nieuwsgierig naar een vervolg. Ik zou dit erg leuk vinden!

De kaft van het boek gaf mij erg veel Fifty Shades vibes. Door sommige uitgebreide details in het verhaal heb ik die vibes wel behouden. Wel is het zo, hoe verder je in het verhaal bent hoe meer dit afzwakt.

Blijf bij mij is een heerlijke roman dat je in één ruk uitleest! Ik zou dit boek zeker aanbevelen!

Fusion 5 - Blijf bij mij

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (13 stemmen)
  • Omschrijving:

    Twee topkoks gaan de strijd aan in een kookwedstrijd. Maar elkaar weerstaan zal de grootste opgave zijn.
    Koken is voor Mia haar passie en haar trots. In het restaurant Seduction staan alleen maar heerlijke en sexy maaltijden op de kaart. Volgens het televisieprogramma Best Bites is het restaurant een van de beste. Alle energie, bloed, zweet en tranen die Mia in haar werk heeft gestoken worden dus eindelijk op waarde geschat. Maar als op een dag Camden Sawyer haar keuken en leven binnen loopt, lijkt haar carrière toch onverhoopt een andere wending te krijgen. Camden is een wereldberoemde chef. Hij wil het in de televisieshow opnemen tegen Mia. Geen van beiden realiseert zich dat hun reputatie op het spel staat. Maar ook hun harten ondergaan de ultieme test.

Meer info

Toegevoegd door: