• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Fusion 5 - Blijf bij mij RECENSIE

Mia en Camden zijn 2 topkoks en zij gaan de strijd met elkaar aan in een kookwedstrijd. Zij hebben een verleden samen en komen erachter dat het lastig is, om ook nu weer, elkaar te kunnen weerstaan.

Blijf bij mij is het vijfde deel uit de Fusion-serie van Kristen Proby. Helaas vond ik het boek matig omdat ik de verhaallijn mager vond. Halverwege het boek gebeurd en eigenlijk niet heel veel nieuws meer en omdat je nieuwsgierig ben blijf je toch doorlezen, ondanks dat je het einde wel kunt voorspellen.

Elk hoofdstuk wordt uit de wisselend vanuit een van de hoofdpersonages verteld. Dit maakte het lastig om echt een band op te bouwen met de personages. Mij lukte dit het beste met Mia. Helaas bleef de echte diepgang voor mij uit.

De achterflap wekte bij mij bepaalde verwachtingen die niet geheel waargemaakt werden. Ik had de indruk dat er in de tweede helft van het boek wel een hele grote sprong in de tijd gemaakt werd, alsof het boek snel af most.

Toch leest het boek makkelijk weg en is het een ideaal boek om even lekker bij weg te dromen. Daarom krijgt het boek van mij 3 hartjes.

Fusion 5 - Blijf bij mij

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (13 stemmen)
 • Omschrijving:

  Twee topkoks gaan de strijd aan in een kookwedstrijd. Maar elkaar weerstaan zal de grootste opgave zijn.
  Koken is voor Mia haar passie en haar trots. In het restaurant Seduction staan alleen maar heerlijke en sexy maaltijden op de kaart. Volgens het televisieprogramma Best Bites is het restaurant een van de beste. Alle energie, bloed, zweet en tranen die Mia in haar werk heeft gestoken worden dus eindelijk op waarde geschat. Maar als op een dag Camden Sawyer haar keuken en leven binnen loopt, lijkt haar carrière toch onverhoopt een andere wending te krijgen. Camden is een wereldberoemde chef. Hij wil het in de televisieshow opnemen tegen Mia. Geen van beiden realiseert zich dat hun reputatie op het spel staat. Maar ook hun harten ondergaan de ultieme test.

Meer info

Toegevoegd door: