• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Het dorpje Happiness RECENSIE

Een bijzonder dorpje

Alleen van de cover wordt je al heel erg vrolijk! 

Het boek leest erg fijn weg en je bent er zo doorheen. Het is leuk om te lezen hoe de nieuwe start van Willow verloopt. Ze mag gratis in het dorpje wonen als ze wat terug doet voor het dorp. Ze vindt al gauw manieren waarmee ze iets terug doet voor het dorp.  Met horten en stoten bouwt ze een nieuw leven op in het dorpje Happiness. Je wordt in het verhaal meegenomen in het leven van Willow en alles wat erbij komt kijken. In een korte tijd wordt heel haar leven drastisch overhoop gehaald. Haar liefdes leven gaat van niks naar smoorverliefd en dat in 3 dagen. Dat maakt het ietwat ongeloofwaardig. Maar voor het verhaal is het wel helemaal geweldig. Het is leuk om te lezen hoe de banden tussen de bewoners van het dorp beschreven worden. En ook hoe de banden tussen de bewoners veranderen.

Alles is erg goed beschreven in het boek. Alles is zo duidelijk beschreven dat je je in het verhaal waant. Het is een echt feel good verhaal wat lekker weg leest. De snelheid waarmee het verhaal verteld wordt is erg goed. Er komen veel details aan bod die het verhaal echt duidelijker maken.

Als “Het geschenk van Happiness” uitkomt dan ga ik die zeker ook lezen!

Happiness-serie 1 - Het dorpje Happiness

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (4 stemmen)
  • Omschrijving:

    Willow, de hoofdpersoon in 'Het dorpje Happiness' van Holly Martin, heeft behoefte aan een nieuwe start. Haar relatie is net voorbij en iedereen in het dorpje waar ze woont, heeft er een mening over. Als Willow een advertentie ziet om een jaar lang gratis in het dorpje Happiness te wonen, lijkt het een droom. Ze pakt haar koffers en vertrekt. De droom blijkt te mooi om waar te zijn: het dorpje is lang niet zo lieflijk als op de foto's en de meeste pittoreske pandjes bevinden zich in erbarmelijke staat. Maar Willow geeft niet zomaar op en gelukkig staat ze er niet alleen voor.
     

Meer info

Toegevoegd door: