• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Fusion 5 - Blijf bij mij RECENSIE

Via de chicklit leesgroep kreeg ik de gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe boek van Kristen Proby.

In het boek Blijf bij mij, gaan twee chef koks de strijd met elkaar aan voor een nieuwe televisie show. Hoewel de kaft en omschrijving je wellicht een 50 tinten verhaal doet vermoeden, brengt het verhaal je direct op andere gedachten.

Wanneer Mia - chef-kok in haar restaurant Seduction, erachter komt dat haar tegenstander een oude bekende is, beseft ze dat oude wonden niet altijd geheeld zijn en dat het toch tijd wordt om de mensen om haar geen op de hoogte te brengen van wat er al die jaren geleden gebeurd is.

Camden, een beroemde televisie kok, weet precies tegen wie hij het moet gaan opnemen voor de nieuwe serie en grijpt deze kans met beide handen aan om Mia na al die jaren weer te zien en spreken.

Gedurende het boek krijg je het verhaal wisselend vanuit de hoofdpersonen verteld waardoor je de gedachten en gevoelens beter gaat begrijpen.

Beiden personen leren dat ze de ander wellicht verkeerd hebben ingeschat in het verleden. Is het te laat om elkaar opnieuw te vinden of overwinnen ze samen de nieuwe obstakels?

Hoewel het verhaal redelijk voorspelbaar is, zorgt de prettige schrijfstijl van Kristen Proby ervoor dat je het boek graag blijft lezen en er ook direct weer in zit als je het even hebt weggelegd.

De kleine twists en verassingen in het verhaal zorgen voor net dat kleine beetje extra net als de leuke epiloog.

Dit boek was mijn eerste kennismaking met de schrijfster en wellicht had het prettig geweest om de eerste 4 delen uit deze serie eerst te lezen, maar ik ga haar boeken zeker toevoegen aan mijn leeslijst.

Blijf bij mij krijgt van mij 4 hartjes.

Fusion 5 - Blijf bij mij

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (13 stemmen)
  • Omschrijving:

    Twee topkoks gaan de strijd aan in een kookwedstrijd. Maar elkaar weerstaan zal de grootste opgave zijn.
    Koken is voor Mia haar passie en haar trots. In het restaurant Seduction staan alleen maar heerlijke en sexy maaltijden op de kaart. Volgens het televisieprogramma Best Bites is het restaurant een van de beste. Alle energie, bloed, zweet en tranen die Mia in haar werk heeft gestoken worden dus eindelijk op waarde geschat. Maar als op een dag Camden Sawyer haar keuken en leven binnen loopt, lijkt haar carrière toch onverhoopt een andere wending te krijgen. Camden is een wereldberoemde chef. Hij wil het in de televisieshow opnemen tegen Mia. Geen van beiden realiseert zich dat hun reputatie op het spel staat. Maar ook hun harten ondergaan de ultieme test.

Meer info

Toegevoegd door: