• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Fusion 5 - Blijf bij mij RECENSIE

Het boek blijf bij mij is het vijfde deel in de Fusion serie. GElukkig zijn de boeken los van elkaar te lezen. Op de voorkant zien we een mooie man in een mooi pak, dus dan heb ik gelijk zin om het te gaan lezen. Op de achterkanrt stond dat het deed denken aan 50shades, dus ik verwachte een beetje sexy new aduld boek.  


Dit is het deel dat gaat over Mia en Camden. 
Mia is de chefkok van het restaurant Fusion wat ze begonnen is met haar vriendinnen. Deze vriendinnen werken hard om van hun restaurant een groot succes te maken en dat gaat echt heel goed. Dan is daar opeens Camden, de grootste fout uit haar verleden. Hij komt letterlijk haar keuken en leven in gelopen. Ze gaan de (kook) wedstrijd met elkaar tot de stoom ervan vliegt. 

Het boek leest als een soort gezellige tussendoor read. Ik zie mezelf dit boek heerlijk op het strand lezen, of in huidige tijden tijdens quarantaine. 
Het is een fijne schrijfstijl, waardoor het boek snel wegleest. Ik heb het boek vrij snel uitgelezen. Je wisselt elk hoofdstuk af tussen het perspectief van Mia en Camden. Hierdoor leer je beide karakters heel goed kennen en het geeft ook een stukje variatie omdat ze beiden anders zijn. Hierdoor leest het boek wel echt snel weg en dat vind ik wel fijn. 
 

Het boek heeft mij niet echt verraast, maar ook niet vergelijkbaar met 50 shades. Ik zou het eerder vergelijken met Elle Kennedy en Kaylee Rayn. Dat is niet erg, want die vind ik ook lekker weg te lezen. 

Als je iets gezelligs wil lezen, waarbij je niet teveel hoeft na te denken maar wat wel gezellig afleid van al het andere wat er aan de hand is, Raad ik dit boek zeker aan. 

Fusion 5 - Blijf bij mij

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (13 stemmen)
  • Omschrijving:

    Twee topkoks gaan de strijd aan in een kookwedstrijd. Maar elkaar weerstaan zal de grootste opgave zijn.
    Koken is voor Mia haar passie en haar trots. In het restaurant Seduction staan alleen maar heerlijke en sexy maaltijden op de kaart. Volgens het televisieprogramma Best Bites is het restaurant een van de beste. Alle energie, bloed, zweet en tranen die Mia in haar werk heeft gestoken worden dus eindelijk op waarde geschat. Maar als op een dag Camden Sawyer haar keuken en leven binnen loopt, lijkt haar carrière toch onverhoopt een andere wending te krijgen. Camden is een wereldberoemde chef. Hij wil het in de televisieshow opnemen tegen Mia. Geen van beiden realiseert zich dat hun reputatie op het spel staat. Maar ook hun harten ondergaan de ultieme test.

Meer info

Toegevoegd door: