• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Fusion 5 - Blijf bij mij RECENSIE

Blijf bij mij is een leuk boek! Het boek is opgedeeld in 2 verhaallijnen, 1 van Mia en 1 van Camden. 2 personen die beide dol zijn op koken. Camden is een bekende tv-kok en Mia heeft een succesvol restaurant. 

Wanneer Mia wordt overgehaald om mee te doen aan een tv-show en ze oog in oog met Camden komt te staan schiet ze in de stress. Camden en Mia hebben een geschiedenis samen wat niet heel positief is afgelopen. 

Nu ze elkaar weer zien probeert Camden Mia weer voor zich te winnen, maar Mia is niet per se op zoek naar een relatie aangezien ze het al zo druk heeft met haar restaurant. Toch houdt Camden vol om deze lastige vrouw haar hart te veroveren. 

Het boek is enorm leuk geschreven, je leest het super gemakkelijk weg! De schrijfwijze is eenvoudig en simpel en daardoor was ik zo door het boek heen. 

Bijzonder is het boek niet, best wel voorspelbaar zelfs. Maar desalniettemin heb ik genoten van het verhaal en kan ik het boek aanraden als je iets luchtigs en snel wil lezen. Het draait niet alleen maar om liefde voor een ander, maar ook om de liefde voor eten en koken. Dat vond ik een leuke twist in het boek. (net als de 'beroemde recepten' van Camden en Mia die achter in het boek te vinden zijn!

Het boek is deel 5 van een reeks, maar is prima apart te lezen van de rest. Elk boek draait namelijk om een andere personage die een bijdrage levert aan het restaurant. Zo komen de andere personages voor in dit boek maar wordt hier niet uitgebreid op in gegaan omdat hun verhaal te lezen is in de andere delen van de serie. 

Fusion 5 - Blijf bij mij

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (13 stemmen)
 • Omschrijving:

  Twee topkoks gaan de strijd aan in een kookwedstrijd. Maar elkaar weerstaan zal de grootste opgave zijn.
  Koken is voor Mia haar passie en haar trots. In het restaurant Seduction staan alleen maar heerlijke en sexy maaltijden op de kaart. Volgens het televisieprogramma Best Bites is het restaurant een van de beste. Alle energie, bloed, zweet en tranen die Mia in haar werk heeft gestoken worden dus eindelijk op waarde geschat. Maar als op een dag Camden Sawyer haar keuken en leven binnen loopt, lijkt haar carrière toch onverhoopt een andere wending te krijgen. Camden is een wereldberoemde chef. Hij wil het in de televisieshow opnemen tegen Mia. Geen van beiden realiseert zich dat hun reputatie op het spel staat. Maar ook hun harten ondergaan de ultieme test.

Meer info

Toegevoegd door: