• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Ik vergeet je niet RECENSIE

Nog nooit eerder had ik een boek van Gillian King gelezen. Toen ik de kans kreeg om VIP lezer te worden voor de Chicklit leesclub, was ik super enthousiast en heel erg benieuwd naar dit verhaal.

Laat ik beginnen met de cover, wat een geweldig mooie cover. Dit is precies wat mij aanspreekt. De kleuren en details zijn lekker vrolijk en je krijgt er meteen een fijn gevoel bij. Wanneer je begint met lezen, en de cover nog eens bekijkt, zie je steeds meer details uit het verhaal terug op de cover.

Het boek is geschreven vanuit twee perspectieven. Vanuit Maddy in het heden, en vanuit Elisa in het verleden. Dit wisselt elkaar af en hierdoor kom je als lezer te weten wat er is gebeurd in het verleden. Je leert Elisa door haar hoofdstukken een stuk beter kennen, en je leeft dan ook extra mee met wat zij heeft meegemaakt. Erg mooi vond ik de fragmenten die Maddy uit het dagboek van Elisa leest. Je voelt dat Maddy, Elisa steeds meer leert kennen hierdoor. Frenkie vond ik meteen een interessant personage. Hij is heel aardig, maar lang wist ik niet precies wat ik van hem moest vinden. Rondom het verleden van Frenkie en Elisa blijft het heel lang mysterieus, maar toch maakt dit wat het juist zo mooi maakt. Ook maakt dit dat je wilt blijven doorlezen en het verhaal ook snel weer oppakt. Ik denk dat Frenkie mijn favoriete personage uit dit verhaal is.

Het verhaal leest lekker vlot, en voordat je het weet zit je midden in het verhaal. De schrijfstijl is heel fijn en niet te ingewikkeld, je ogen vliegen over de bladzijden. Niet alleen de binnenkant van dit boek leest heel fijn. Ook leest het fysieke boek extra fijn omdat je het boek gemakkelijk kunt openslaan, zonder de rug te breken. Dat is zeker iets wat ik heel fijn vond als boekenliefhebber die de boeken graag zonder gebroken ruggen weer in de kast zet.

Ik vergeet je niet

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (17 stemmen)
 • Omschrijving:

  Maddy heeft altijd in de schaduw van haar zus Elisa gestaan. Elisa was overal goed in en werd op handen gedragen door hun ouders. Zij wel. Maar Elisa is er al veertien jaar niet meer.

  Op een dag loopt Maddy op een terras in de stad Frenkie tegen het lijf, het ex-vriendje van haar zus. Zij herkent hem meteen, hij haar niet. Ze weet weinig van hem, maar één ding is zeker: Frenkie is foute boel. Want wat is er destijds tussen hem en Elisa gebeurd? Is hij wel te vertrouwen? En waarom staat hij daar zo ongelooflijk sexy te doen, zodat ze daar niet meer helder over na kan denken?

Meer info

Toegevoegd door: