• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Ik vergeet je niet RECENSIE

Allereerst wil ik chicklit bedanken dat ik dit boek mocht lezen, echt super tof!

Ik heb vaak boeken van Gillian King voorbij zien komen, maar nog ooit eerder een boek van haar gelezen tot 'Ik vergeet je niet'. Ik had denk ik geen beter boek als eerst van haar kunnen lezen. Wat heb ik er van genoten! 

Het begint natuurlijk bij de cover. Laten we eerlijk zijn, dat is toch je eerste indruk en of het je aandacht trekt om op te pakken. Ik had dit boek zeker in de winkel opgepakt om de synopsis te lezen want ik vind het een prachtig boek! Nou gaat het niet alleen daarom, maar als je dan de synopsis leest wil je eigenlijk gelijk meer.

Synopsis:

Ze weigert achterom te kijken. Maar wat als het verleden haar inhaalt? Maddy heeft altijd in de schaduw van haar zus Elisa gestaan. Elisa was overal goed in en werd op handen gedragen door hun ouders. Zij wel. Maar Elisa is er al veertien jaar niet meer. Op een dag loopt Maddy op een terras in de stad Frenkie tegen het lijf, het ex-vriendje van haar zus. Zij herkent hem meteen, hij haar niet. Ze weet weinig van hem, maar één ding is zeker: Frenkie is foute boel. Want wat is er destijds tussen hem en Elisa gebeurd? Is hij wel te vertrouwen? En waarom staat hij daar zo ongelooflijk sexy te doen, zodat ze daar niet meer helder over na kan denken? 

Je volgt het verhaal van Maddy en eigenlijk ook van Elisa. Doordat je vanuit beide personages leest begrijp je de hele situatie veel beter en bouw je echt een band op met zowel Maddy als Elisa. Door de goede schrijfstijl van Gillian leest dit ook erg fijn weg. Het boek heeft best wat zwaardere thema's, maar doordat het zo goed is geschreven is het niet té zwaar. Al heb ik stiekem echt wel een traantje moeten weg vegen op een gegeven moment. ;-) 

Dit is typisch een boek dat je oppakt en pas weg wil leggen als ze uit is. Al is dat natuurlijk ook jammer want wat vond ik het heerlijk om in dit verhaal te zitten! Dus als jij zin hebt in een lekkere feelgood, of moet ik realgood zeggen? Dan kan ik dit boek echt aanraden!

Ik vergeet je niet

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (21 stemmen)
 • Omschrijving:

  Maddy heeft altijd in de schaduw van haar zus Elisa gestaan. Elisa was overal goed in en werd op handen gedragen door hun ouders. Zij wel. Maar Elisa is er al veertien jaar niet meer.

  Op een dag loopt Maddy op een terras in de stad Frenkie tegen het lijf, het ex-vriendje van haar zus. Zij herkent hem meteen, hij haar niet. Ze weet weinig van hem, maar één ding is zeker: Frenkie is foute boel. Want wat is er destijds tussen hem en Elisa gebeurd? Is hij wel te vertrouwen? En waarom staat hij daar zo ongelooflijk sexy te doen, zodat ze daar niet meer helder over na kan denken?

Meer info