• Ledenrecensies
 • 05-07-2021
 • Geplaatst door Angélique Van Der Lit-van Veldhuizen
 • mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Wedden dat ik blijf RECENSIE

Debby is niet echt gelukkig. Ze haat het leven in de Randstad waar ze dag in, dag uit te maken heeft met files en een overvolle agenda. Ze heeft een vriendje, Stijn, maar die relatie is een beetje uitzichtloos.Waarom zou ze dan niet met zus Hilde de stoute schoenen aantrekken en naar het platteland verhuizen waar ze in een rustiger tempo van het leven kunnen gaan genieten? En ze sluiten een weddenschap af

Hilde weet het niet. Pieter, haar man heeft een goede baan in de stad. Zijzelf werkt parttime waardoor ze toch veel tijd met haar kleine kinderen kan doorbrengen. Maar is de drukke stad met alle vervuiling en drukte de beste plek voor haar gezin? Na maanden piekeren, hakken ze de knoop door. Hilde koopt een oude apotheek, compleet gerenoveerd. Debby pakt het Anders aan en koopt een vervallen boerderij die compleet opgeknapt moet worden Het ziet er nu niet uit, maar ze weet dat ze daar haar droom kan en wil realiseren: een alpacaboerderij!

Debby roept de hulp van de dorpsbewoners in en ze werken keihard om de vervallen boerderij op te knappen. Hierdoor leert ze de nieuwe dorpsbewoners beter kennen. Uiteraard heeft zeook nog alpaca’s nodig. Wat een gelukkige toeval dat de enorm leuke sexy én vrijgezelle dierenarts Rogier vaker langskomt.

Ik heb enorm genoten van dit nieuwste boek van Marijke Vos. ‘Wedden dat ik blijf
De mooie cover wakkert je nieuwsgierigheid aan. Dit boek
is een feelgood roman die met zijn verhaallijn je een glimlach op het gezicht geeft, Zeker ook een boek wat makkelijk weg leest en waarin je wil blijven lezen. een aanrader voor de vakantie. Ik geef dit boek 5 hartjes.
 

Wedden dat ik blijf

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (15 stemmen)
 • Omschrijving:

  Debby haat files. En deadlines. En haar overvolle agenda. Dus wat houdt haar nog in de grote stad? Ze sluit een weddenschap af met haar zus Hilde: wie als eerste een mooi huis vindt – waar dan ook in Nederland – bepaalt in welk dorp ze gaan wonen. Hilde vertrekt als eerste naar het Brabantse platteland, waar ze met haar man en kinderen een monumentaal pand koopt. Debby tikt kort daarna een oude boerderij op de kop. Het is een opknappertje, maar met genoeg ruimte voor haar droom: een alpacaboerderij!

  Haar nieuwe leventje blijkt echter toch niet zo idyllisch als gehoopt: vijandige dorpsbewoners, een nukkige alpacafokker en verrassingen uit het verleden zorgen voor aardig wat oproer in het eens zo rustige dorp. Maar wat Debby nog het meest bezighoudt is die ontzettend leuke dierenarts…

Meer info

Toegevoegd door: