• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Jij & ik RECENSIE

Willa Rose is de ster speelster in het voetbal team op de universiteit, ze heeft 1 droom en dat is voetbal carrière. Doordat zij die droom heeft mist zij nog wel eens school colleges en is daardoor afhankelijk van aantekeningen. Leraar van het vak bedrijfswiskunde wilt haar geen aantekeningen geven voor dit vak en verwijst haar door naar Ryder. Wanneer Willa, Ryder vraagt om aantekeningen lijkt hij haar te negeren en ontstaat er een onderlinge strijd met elkaar, al helemaal wanneer ze aan elkaar gekoppeld worden voor een project. Maar is dit strijd of groeit hier een passionele aantrekkingskracht..

Jij & Ik is een vlot geschreven feel good roman met een erotisch tintje. Mocht dit helemaal jouw genre zijn, dan is het lezen ervan het meer dan waard! Buiten dat het een feel good roman is met een erotisch tintje, worden hier zware onderwerpen luchtig besproken die je aan het denken zetten.

Voor mij was het even inkomen, maar toen eenmaal het verhaal van Ryder aanbod kwam vielen voor mij de puzzelstukjes op zijn plaats en was ik direct hongerig naar meer. Het is mede dankzij Ryder een origineel verhaal. Naast dat je mee leeft met de personages zet dit boek je ook echt aan het denken. Of dit nou in de vorm is van het maken van meer plezier in het leven of blij zijn dat je zelf gezond bent.

Persoonlijk ben ik zelf meer een Ryder van fan, dan van Willa. En dat zit hem voor mij voornamelijk in het feit dat Ryder stabiel is en je een bepaald soort rust in zijn hoofdstukken leest. Dit miste ik bij Willa enorm. Ook het taal gebruik van Willa stond mij soms tegen. Maar dit neemt niet weg dat ik het verder een fijn boek vindt, die zeer prettige leest.

Ik ben benieuwd naar het volgende boek, wat over de broer van Ryder gaat!

Jij & ik

  • Auteur:

    Chloe Liese
  • Verschenen:

    25 november 2021
  • Uitgave:

    ISBN 9789021430928
    Uitgever Volt
    416 pagina's
  • Uitgever:

    Volt
  • Genre:

    New Adult
  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (16 stemmen)
  • Omschrijving:

    Willa Sutter is een van de veelbelovendste spelers in het voetbalteam van de universiteit. Door haar sportverplichtingen mist ze soms colleges. Voor een lastig vak zegt de docent dat ze zijn aantekeningen kan krijgen, maar dat ze die even moet lenen van haar medestudent Ryder Bergman. Als Willa probeert Ryder aan te spreken, negeert hij haar. Daarmee ontsteekt een gepassioneerde strijd tussen de twee, waarvan al snel voor iedereen (behalve voor Willa en Ryder zelf) duidelijk wordt dat haat en liefde heel dicht bij elkaar liggen.

Meer info

Toegevoegd door: