• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Jij & ik RECENSIE

 

Willa is topvoetbalster van het voetbalteam van de universiteit. Door de vele trainingen mist ze soms colléges. Voor één van haar vakken mag ze de aantekeningen van de professor lenen, maar deze zijn in het bezit van haar medestudent Ryder. Contact zoeken met Ryder verloopt niet zoals Willa had gehoopt. Dit is dan ook het begin van de strijd tussen Willa en Ryder....

 

"Jij en ik" is een vlot geschreven boek vol met spanning, aantrekkingskracht, liefde en verdriet. Het boek is vanuit het perspectief van beide personages geschreven. Dit was een leuke verassing! We leren Willa en Ryder dan ook goed kennen. Zo hebben ze beiden een beperking waar ze mee moeten omgaan; ieder op zijn of haar eigen manier. Door de opbouwende spanning tussen hen is het lastig om het boek weg te leggen. De spanning tussen Ryder en Willa ging wat langzaam; dit had wat vlotter gemogen.

 

De auteur heeft aan het begin van het boek een stukje geschreven waarin ze de lezers erop wijst dat er gevoelige onderwerpen beschreven staan in het boek. Dit staat onder de tekst ** Ga door naar de volgende pagina als je spoilers wilt vermijden**. Dit word duidelijk aangegeven naast het eerste hoofdstuk! Dit heb ik nog niet eerder gezien of gelezen in een boek. Maar het is zeker een toevoeging van de auteur om de lezer hierop te attenderen.

 

Dit was voor mij de eerste kennismaking met de auteur Chloe Liese, maar zeker niet de laatste! Het tweede, vertaalde deel van de Bergman broerserie komt eraan ( 28 april 2022). Hier kijk ik met veel plezier naar uit!

Jij & ik

  • Auteur:

    Chloe Liese
  • Verschenen:

    25 november 2021
  • Uitgave:

    ISBN 9789021430928
    Uitgever Volt
    416 pagina's
  • Uitgever:

    Volt
  • Genre:

    New Adult
  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (16 stemmen)
  • Omschrijving:

    Willa Sutter is een van de veelbelovendste spelers in het voetbalteam van de universiteit. Door haar sportverplichtingen mist ze soms colleges. Voor een lastig vak zegt de docent dat ze zijn aantekeningen kan krijgen, maar dat ze die even moet lenen van haar medestudent Ryder Bergman. Als Willa probeert Ryder aan te spreken, negeert hij haar. Daarmee ontsteekt een gepassioneerde strijd tussen de twee, waarvan al snel voor iedereen (behalve voor Willa en Ryder zelf) duidelijk wordt dat haat en liefde heel dicht bij elkaar liggen.

Meer info

Toegevoegd door: