• mijn waardering

Je moest eens weten RECENSIE

Voor de Chicklit leesclub mocht ik het boek Je moest eens weten van Gillian King lezen en wat heb ik genoten van dit boek. 
 

Vanaf het eerste moment dat ik begon met lezen in dit boek werd ik het boek ingezogen. Ik heb al vaker boeken van Gillian King gelezen en die lazen al fijn maar Je moest eens weten is echt een pareltje. 
 

Ik was vanaf het begin gelijk dan van Billy. Hoewel ze onzeker overkomt merk je gelijk dat ze eigenlijk heel lief is. Het hele boek hield ik dit gevoel vast en wilde ik het beste voor haar. Ik gunde haar zo de liefde. En de manier waarop ze Nina in haar hart toelaat, nadat ze over haar verleden heeft gehoord, vind ik echt heel ontroerend. Met Carmen had ik meer moeite. Hoewel wat zij heeft meegemaakt vreselijk is vind ik haar labiel overkomen. Logisch na wat er gebeurd is maar toch irriteerde het mij soms. 
 

Maar al met al vind ik Je moest eens weten een dikke aanrader. Ik heb tijdens de duur van de leesclub het boek zelfs twee x gelezen. Gewoon omdat het mij zo raakte. Het einde vind ik prachtig en liet een grote glimlach achter op mijn gezicht. Ik raad Je moest eens weten dan ook voor 100 % aan! En ik geef het dan ook vijf sterren. 

Je moest eens weten

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (22 stemmen)
 • Omschrijving:

  Billy heeft het flierefluitersyndroom. Haar vriendinnen wonen samen, krijgen kinderen en hebben een indrukwekkende carrière. Maar Billy heeft geen huisje, boompje of beestje. Alleen een nietszeggende baan op een afdeling waar niemand haar ziet staan en directeur Matthew haar nog steeds Jilly noemt. Superirritant natuurlijk, dus waarom ze zich dan toch stiekem tot hem aangetrokken voelt is haar een raadsel. Matthew is tien jaar ouder, laat nooit iets los over zichzelf en is allesbehalve populair. Maar toch hééft hij iets.

  Nadat ze op een werktrip per ongeluk bij elkaar op de hotelkamer zijn beland, krijgt Billy steeds meer gevoelens voor hem. Maar waarom probeert hij haar op afstand te houden? En waarom is zijn verleden zo’n verboden onderwerp? Tot overmaat van ramp duikt er ook nog iemand op die beweert meer over Matthew te weten…

   

Meer info