• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: De perfecte huisgenoot RECENSIE

Sterren: 4.25 

Wat was dit een tof boek! Gelijk vanaf het begin werd ik erin gezogen en doordat het dual-pov was, kreeg je zoveel meer mee. Declan zijn one-liners waren erg grappig en ik vond het mooi om te lezen hoe hij omging met zijn minder leuke kanten. Daarnaast vond ik dat dit boek (naast dat het grappig en romantisch was) ook belangrijke onderwerpen aankaartte en de band tussen Molly en haar vader was erg speciaal.

de uitgever gaf een smut rating van 3, daar ben ik het niet mee eens (er is maar 1 echte scène en verder alleen 'anticipation') en ik had graag meer gezien van Molly en Declan als koppel. 

Halverwege het boek was ik een beetje bang dat Molly voor de verkeerde persoon ging kiezen, maar ik vond haar interne 'strijd' zo realistisch. Molly & Declan waren relatable, grappig en ondanks dat ze zo anders waren van elkaar - waren ze perfect voor elkaar.

Verder las het boek erg vlotjes, de cover is prachtig (ik ben verliefd op dit soort stylen) en ik kon het boek bijna niet meer neerleggen! Zeker een aanrader als je fan bent van fluffy romance, fake dating en een vleugje real-life problems. 
 

Als het boek dus iets smuttier was (hoeft niet altijd, maar verwacht ik wel als het erbij staat) en we iets meer zagen van Molly & Declan voor de time jump - had ik het waarschijnlijk 5 sterren gegeven. 

De perfecte huisgenoot

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (17 stemmen)
  • Omschrijving:

    Net wanneer Molly de hoop begint te verliezen dat ze ooit een fijn nieuw huisgenootje gaat vinden, ontmoet ze de perfecte kandidaat: aardig, gezellig, kan goed koken… Het enige probleem? Het is geen dame, maar een erg knappe man, genaamd Declan. Een mannelijke huisgenoot was niet helemaal wat Molly in gedachten had, maar Declan lijkt de perfecte huisgenoot.
    De twee worden niet alleen huisgenoten, maar ook goede vrienden. Goede vrienden die allebei wel wat hulp op liefdesgebied kunnen gebruiken, ze zijn allebei verliefd op iemand die ze niet ziet staan. Op een avond bedenken ze een sluw plan: wat nou als ze net doen alsof ze een stel zijn, om hun crushes jaloers te maken?
    Het plan lijkt al snel te werken, maar langzaam beginnen Molly en Declan te vermoeden dat hun gevoelens toch niet zo nep zijn als ze dachten…
     

Meer info

Toegevoegd door: