• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: De perfecte huisgenoot RECENSIE

Molly was op zoek naar een huisgenoot. Helaas waren de kandidaten niet echt mensen waarmee ze haar huis, laat staan haar leven wilde delen. Tot Declan. Maar Declan was een man, en ze was toch echt op zoek naar een vrouwelijke roomie. Maar Declan laat zich daardoor niet tegenhouden. Hij weet Molly voor zich te winnen en zij besluit hem het komende jaar als huisgenoot te tolereren.

Molly is verliefd op een knappe arts, maar hij ziet haar niet staan. Declan is een ongelooflijke knapperd, vrouwen vallen bij de bosjes neer voor hem, behalve zijn droomvrouw. Al gauw hebben Declan en Molly door dat door hun krachten te bundelen, ze de interesse van hun ideale geliefden kunnen opwekken.

Declan had mijn hart al toen bleek dat hij kon koken, maar nu viel ik keihard voor hem. Hij is leuk en grappig, intelligent en likable. Molly begint uit haar schulp te kruipen en blijkt een sterke vrouw te zijn. Maar waar Declan en Molly vooruitgang lijken te boeken, begint er tussen hun ook wat te broeien. Vinden ze elkaar misschien wel leuker dan alleen maar als huis- en bondgenoten?

Waar we al gauw weten wat Molly drijft, blijft Declan’s problemen lang onderdrukt. Ik had het fijner gevonden daarover meer te lezen. Over zijn strijd om zich staande te houden in het leven. Desondanks weten we genoeg om een goed beeld te vormen van wat Declan bezighoudt. Maar hoort Molly daar ook bij?

De perfecte huisgenoot is een heerlijke feelgoodroman. Het is vlot geschreven en zit vol humor. Het perfecte boek voor de zomer.

De perfecte huisgenoot

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (16 stemmen)
 • Omschrijving:

  Net wanneer Molly de hoop begint te verliezen dat ze ooit een fijn nieuw huisgenootje gaat vinden, ontmoet ze de perfecte kandidaat: aardig, gezellig, kan goed koken… Het enige probleem? Het is geen dame, maar een erg knappe man, genaamd Declan. Een mannelijke huisgenoot was niet helemaal wat Molly in gedachten had, maar Declan lijkt de perfecte huisgenoot.
  De twee worden niet alleen huisgenoten, maar ook goede vrienden. Goede vrienden die allebei wel wat hulp op liefdesgebied kunnen gebruiken, ze zijn allebei verliefd op iemand die ze niet ziet staan. Op een avond bedenken ze een sluw plan: wat nou als ze net doen alsof ze een stel zijn, om hun crushes jaloers te maken?
  Het plan lijkt al snel te werken, maar langzaam beginnen Molly en Declan te vermoeden dat hun gevoelens toch niet zo nep zijn als ze dachten…
   

Meer info

Toegevoegd door: