• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Spoorloos RECENSIE

Suzanne Vermeer spoorloos deel 1

 

Ik mocht van Chicklit.nl dit boek lezen. Dit boek is alleen te beluisteren of lezen via Storytel.

Waar het boek over gaat:

Studievriendinnen Bo en Inès besluiten een podcast te maken over de jaren geleden verdwenen journalistiekstudente Julia van der Molen. Met de trein volgen ze haar reis richting Parijs en Bordeaux. Maar de opnames voor hun podcast Spoorloos hebben meer gevolgen dan ze hadden kunnen voorspellen. Terwijl Bo steeds voorzichtiger wordt, lijkt Inès hun onderzoek steeds minder serieus te nemen. Na een knallende ruzie besluit Bo alleen verder te gaan met het onderzoek, maar al snel krijgt ze spijt en probeert ze Inès te contacten. De geschiedenis lijkt zich te herhalen als ze ineens niks meer van Inès hoort..

Ik had nog nooit een boek van Suzanne Vermeer gelezen, ondanks dat ik de auteur wel ken. Het luisterboek begon erg spannend waardoor het mijn aandacht gelijk te pakken had. Het was ook een erg fijne stem om naar te luisteren. De personages van het boek waren flinke tegenpolen van elkaar, dit maakte het ook erg leuk om naar te luisteren. Het boek is een thriller, hier had ik wel wat meer van verwacht, in de zin dat het spannender zou worden naarmate het boek verder ging. Dit was helaas niet het geval. Ook in de laatste hoofdstukken ging alles in een keer ontzettend snel waardoor ik het niet echt spannend vond. Wel is het boek gestopt met een open einde en ben ik wel benieuwd hoe het nu verder zal gaan in deel 2 van dit boek. Het was een fijn boek om naar te luisteren, je wilt al gauw verder lezen of luisteren as je met dit boek begint.

Spoorloos

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (11 stemmen)
  • Omschrijving:

    Studievriendinnen Bo en Inès besluiten een podcast te maken over de jaren geleden verdwenen journalistiekstudente Julia van der Molen. Met de trein volgen ze haar reis richting Parijs en Bordeaux. Maar de opnames voor hun podcast Spoorloos hebben meer gevolgen dan ze hadden kunnen voorspellen. Terwijl Bo steeds voorzichtiger wordt, lijkt Inès hun onderzoek steeds minder serieus te nemen. Na een knallende ruzie besluit Bo alleen verder te gaan met het onderzoek, maar al snel krijgt ze spijt en probeert ze Inès te contacten. De geschiedenis lijkt zich te herhalen als ze ineens niks meer van haar vriendin hoort…

Meer info

Toegevoegd door: