• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Bestemd voor mij RECENSIE

Romantiek, Feelgood, er zijn zoveel vooroordelen, maar dat het niet altijd zo hoeft te zijn, dat het niet enkel zeemzoete romantiek is, bewijst Van Gastel echt wel.

Chantal van Gastel weet er steeds weer een extra tintje aan te geven. 

Haar vlotte schrijfstijl, de (meestal toch) herkenbare dialogen en daarbij de heel realisitsche personages. Ht zouden bijna je eien vriendinnen of buren kunnen zijn. Met hun eigen karaktr, en nee, niet allemaal even mooi en even sympathiek.

De scherpe, doch, subtiele humor maakt het geheel altijd een beetje af, een beetje anders.

Betemd voor mij heeft een mooie verhallijn met een aangrijpend, hartverwarmend slot waarbij niemand het droog zal houden.

De boeken van Chantal Van Gastel kunnen me altijd wel weer bekoren, juist door hun eigentijdse realisme en speciale humor.

Bestemd voor mij

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (6 stemmen)
 • Omschrijving:

  De feestdagen staan voor de deur en Jessica kijkt uit naar een lang weekend met haar beste vriendinnen Micky, Hannah en Debbie. Al jarenlang delen ze alles met elkaar, maar er is een nadeel: ze zien elkaar veel te weinig. Daarom besluiten de vriendinnen bij elkaar te komen in het familiehuis waar Jessica en Micky vroeger al hun vakanties doorbrachten. Bij aankomst wacht hen echter een verrassing. De meiden zijn niet de enige gasten in het vakantiehuis. Herinneringen komen tot leven, waaronder ook die aan een oude liefde, die Jessica liever wil vergeten. Maar dát laat het huis niet toe.

Meer info

Toegevoegd door: