• mijn waardering

(Ledenrecensie) boek: Ridgewood Hall 1 - Edwards keuze RECENSIE

"Edward's Keuze" is een boek geschreven door Marijke Vos, dat zich richt op de personages Edward en Gillian, evenals Flora's familie. Het verhaal draait om Edward, die voor een belangrijke keuze in zijn leven komt te staan.De opbouw van het verhaal is goed gedaan, met voldoende spanning en mysterie om de lezers te intrigeren. Wat dit boek onderscheidt, is de manier waarop het de thema's keuzes en consequenties verkent. Het laat zien hoe de beslissingen die we maken, niet alleen ons eigen leven beïnvloeden, maar ook dat van anderen om ons heen. Het nodigt de lezers uit om na te denken over de gevolgen van hun eigen keuzes en hoe deze van invloed kunnen zijn op hun relaties en geluk.Hoewel sommige delen van het verhaal misschien voorspelbaar zijn, slaagt Vos erin om genoeg twists en verrassingen toe te voegen om de lezers geboeid te houden. De schrijfstijl is toegankelijk en de dialogen zijn geloofwaardig.Over het algemeen is "Edward's Keuze" een meeslepend boek dat een boeiend verhaal vertelt over de kracht van keuzes en de impact ervan op onze levens. Marijke Vos weet de lezers te betrekken en aan te zetten tot reflectie. Het is zeker een aanrader voor liefhebbers van verhalen met sterke personages en intrigerende dilemma's.

 

Ridgewood Hall 1 - Edwards keuze

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (14 stemmen)
 • Omschrijving:

  Ridgewood Hall, 1904. Edward Bellamy, de oudste zoon en erfgenaam van de graaf van Ridgewood, staat voor een onmogelijke keuze. Zijn hele leven is voor hem uitgestippeld en dus ook het huwelijk met de mooie Guinevere Parker, de dochter van een succesvolle zakenman. De komst van het Schotse dienstmeisje Gillian zet echter alles op zijn kop. Kiest Edward voor de plicht of volgt hij zijn hart?

  Ruim 100 jaar later. Na het overlijden van haar moeder erft Flora tot haar verbazing een roman, met daarin een oude brief die wijst op een bijzondere familiegeschiedenis. Op de vlucht voor haar verlies en de eenzaamheid vertrekt ze naar Edinburgh. Daar hoopt ze antwoorden te vinden op vragen over haar familie en zichzelf. Ze blijkt er echter ook het laatste te vinden wat ze had verwacht: een nieuwe kans op liefde. Maar durft ze zich daarvoor open te stellen?

Meer info

Toegevoegd door: