• mijn waardering

De regels van het spel RECENSIE

Een heerlijke roman waarin je drie jonge vrouwen volgt die alle drie via hun werk een bijdrage moeten leveren voor een ABBA-Tributeband concert in Denemarken. Naast hun drukke werkzaamheden volg je hun ook privé en vooral hun liefdesleven!

De hoofdstukken tellen in dagen af naar het concert, de tijdsdruk wordt hoger en er is steeds minder tijd om alles goed voorbereid af te ronden. De schrijfstijl is vlot en snel, binnen een hoofdstuk worden de drie hoofdpersonen; Tess, Mia en Lotta afgewisseld, soms is het even opletten hoe de connecties en/of familiebanden onderling ook al weer zitten.

Het is erg leuk hoe de schrijfster de ABBA-songteksten in het verhaal heeft verwerkt. Er zou goed een vervolg op deze roman kunnen volgen, alle drie de jonge vrouwen staan op een punt in hun leven waarbij ze moeten kiezen hoe ze hun leven verder gaan indelen. Kortom een zeer vermakelijke roman voor in de vakantiekoffer!

 

 

 

 

Tess

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Drie vrouwen, drie verhalen, één ABBA-concert. Volgen zij het ritme van hun hart? Wanneer haar collega's uitvallen, neemt Tess de organisatie voor het Deense benefietconcert van een ABBA-tributeband op zich. Al snel beseft ze dat ze dit niet alleen kan regelen. Maar als de knappe chef-kok Daniel zich met haar werkzaamheden bemoeit en dreigt haar álle touwtjes uit handen te nemen, weet ze niet of ze zo blij is met zijn hulp...

Meer info

Toegevoegd door: